Siirry sisältöön

Henkilökunta

Sanna Raikunen

Toimitusjohtaja, liikuntapuolen vastaava, liikuntalääketiede

040 7613086

sanna@terveyspankki.fi

Lämmöllä ja ammattitaidolla sinua varten.

Sanna on tehnyt työtä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa jo vuodesta 2009.
Sannan yritys on tarjonnut liikunta-, ravitsemus- ja hyvinvointipalveluita ryhmille, yksityishenkilöille ja yrityksille ympäri Satakuntaa. Nyt on hienoa päästä levittämään liikunnan ilosanomaa Terveyspankin tiimin kanssa.

Sydämen asiana Sannalla on myös yrittäjyyden ja elinvoimaisuuden vahvistaminen sekä Harjavallassa, että koko Satakunnassa ja hän toimiikin mukana Satakunnan Yrittäjien vahvistamisvaliokunnassa.

Liikuntalääketieteen po
Ravitsemustieteen po
Koulutettu hieroja

Juuso Mäkelä

Ortopedinen osteopaatti, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, hoitopuolen vastaava

0400 637879

juuso@terveyspankki.fi

Juuso on aloittanut työt ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi jo vuonna 1998. Juusolla on vankka, vuosien saatossa kehittynyt laaja ammattitaito tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa.

Klinikkatyön lisäksi Juuso toimii kouluttajana hierojien ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa ja näyttötutkintojen vastaanottajana.

Juuso toimii kansainvälisen tason urheilijoiden kanssa ja puuhailee myös Terveyspankkiin urheiluklinikkaa. Musiikkilääketiede on hänelle lähellä sydäntä.

Terveyspankin lisäksi Juuso pitää vastaanottoa Tampereella lääkäriasema Johanneksen klinikalla.

Anne Paavilainen

Palvelupäällikkö

040 562 0189

anne@terveyspankki.fi

Yhteistyötä positiivisuudella ja reilulla asenteella.

Annen kautta hoituvat Terveyspankin hallinnolliset asiat. Anneen voit olla yhteydessä esimerkiksi laskutus- ja yhteistyösopimuksiin sekä markkinointiin liityvissä asioissa.

Anne on intohimoinen toiminnallisen harjoittelun harrastaja ja ohjaa myös toiminnallista kuntosalin kiertoharjoittelua.

Sosionomi Ylempi AMK
Tradenomi -opiskelija

Ilpo Eloranta

Fysioterapeutti, terveystieteen maisteri

Anne Hakanen

Ryhmäliikunnanohjaaja, Personal Trainer

Olen ammatiltani sosionomi AMK, liikunnanohjaaja sekä lisensioitu personaltrainer. Liikunta on kulkenut elämässäni mukana aina jossain muodossa.
Olen ratsastanut, juossut ja erityisesti toiminnallinen harjoittelu on se mun juttu! Kuntosaliharjoittelu on kulkenut elämässäni mukana yli 20 vuotta. Ohjaan niin ryhmiä kuin yksittäisiä asiakkaita kohti liikunnan riemuja.

Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja omat voimavarat huomioiva ohjaaminen ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Toiminnallinen harjoittelu, kahvakuula ja ikäihmisille suunnatut tasapaino- ja lihaskuntotunnit ovat erityisosaamisaluettani.

Reija Halmela

Asiakaspalvelu, ryhmäliikunnanohjaaja, Personal Trainer

Reija ohjaa pilke silmäkulmassa monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja. Erityisosaamista hänellä on mm. kahvakuulatunneista, uimaopetuksesta ja kamppailulajeista.

Reija on intohimoinen kamppailu-urheiluharrastaja jo 10 vuoden ajan ja hän on myös nuorempana kisannut painonnostossa SM-tasolle. Mikäli kaipaat treeniisi yksilöllistä ohjausta, voit varata ajan myös Pt-tapaamiseen.

Reijan iloisen olemuksen saat kokea myös kuntokeskuksen asiakaspalvelussa.

Adeliina Herrala

Kuntosalivalmentaja, Personal trainer -opiskelija

Adeliinalla on vankka tausta yleisurheilussa ja hän on kilpaillut myös nuorten maajoukkueessa. Lisäksi Adeliina on käynyt Kuortaneen urheilulukion ja kouluttautunut nuorten urheiluohjaajaksi, kuntosaliohjaajaksi ja nyt on valmistumaisillaan personal trainer-opinnoista.

Adeliina on erityisen innostunut nuorten valmentamisesta. Kaikenikäisten valmentamisessa Adeliina pitää tärkeänä löytää valmennettavalle ilo liikkumiseen ja tekemiseen.

Pasi Hänninen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer

Pasi on tehnyt pitkään töitä urheilijoiden kanssa ja hänelle onkin kertynyt kokemusta ja lisäkoulutuksia erilaisten urheiluvammojen ja raskaan työn aiheuttamien kuormitustekijöiden hoitamisessa.

Pasilla on erityisosaamista purentalihasvaivojen, leukanivelen toimintahäiriöiden ja hengityslihaksiston hoidossa ja faskiahieronnasta, erilaiset jännealueiden vammat, kuten plantaari faskiitti, hyppääjänpolvi, akillesjännevaivat yms.

Pasi käyttää työssään manuaalisten tekniikoiden lisäksi faskiarautoja ja kuivakuppauskuppeja.

Mielenkiinnon kohteina erityisesti pikaluistelu ja jääkiekko.

Juuso Koskela

Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja

Juusolla on monipuolisesti kokemusta fysioterapiasta eri ympäristöissä.
Vahvuutena tuki- ja liikuntaelinvaivat ja urheiluvammat.
Hän on kouluttautunut myös purentalihasvaivojen ja leukanievelen toimintahäiriöiden hoitamiseen.

Vapaa-aika kuluu paljon liikunnan parissa ja aktiivinen kuntosaliharrastus on vienytkin Juusoa myös SM-tason kilpakehonrakennukseen. Tämän lisäksi tennis ja sulkapallo ovat läheisiä harrastuksia.
Eri lajien kautta on tullut laajasti tietoa ja näkökulmia fysioterapeutin ammattiin, mm. harjoitteiden ohjaukseen, suunnitteluun ja vammojen ehkäisyyn.

Juusolta saat myös asiantuntevaa ohjausta fysiikkatreeneihin.

Joanna Kulmala

Koulutettu hieroja, lähihoitaja

Joanna on aina iloinen ja positiivinen tekijä, jolta saat taitavat ja varmaotteiset hieronnat. Joanna hallitsee myös monipuoliset mobilisointitekniikat, joilla pystytään lisäämään perushieronnan tehokkuutta ja vaikutusta.

Joanna on kouluttautunut myös purentalihasvaivojen ja leukanievelen toimintahäiriöiden hoitamiseen.

Marianne Kuusimäki

Asiakaspalvelu, ryhmäliikunnanohjaaja, hierojaopiskelija

Marianne on Terveyspankin ilopilleri ja hän on sinua vastassa asiakaspalvelussa aina hymyillen.

Marianne ohjaa Terveyspankilla myös ryhmäliikuntaa vuosien kokemuksella ja hän opiskelee koulutetuksi hierojaksi. Mariannelta saat taitavat ja monipuoliset hieronnat ja ihanat rentouttavat hieronnat.

Mia Laakso

Liikuntatieteiden maisteri, ravintovalmentaja

Mia on hyvinvoinnin ja ravintovalmennuksen ammattilainen. Hänen osaamisalueitaan ovat hyvinvointi, painonhallinta sekä liikkujan ja urheilijan ravitsemus.

Mian ravintovalmennukset perustuvat tutkittuun tietoon sovellettuna yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Mia valmentaa yksilöiden lisäksi myös ryhmiä.

Tule tapaamaan Miaa hyvinvointiin ja ravintoon liittyvien toiveittesi ja haasteittesi kanssa. Häneltä saat käytännön opastuksen ja tuen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Henna Mansikkamäki

Jalkahoitaja (lh), kasvatustieteiden maisteri, työhyvinvointivalmentaja

Henna on jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja, jolta saat terveydenhuollolliset ja hemmottelevat jalkahoidot. Hennan ammattitaitoa kannattaa hyödyntää myös omahoitoon liittyvissä opastuksissa esimerkiksi työyhteisöille.

Kasvatustieteiden maisterina Hennalta sujuu ammattitaitoisesti myös lasten liikuntaryhmät Terveyspankilla.
Henna on kouluttautunut laajasti kursseilla ja hän on suorittanut myös terveystieteiden perusopinnot.

Emma Söderlund

Fysioterapeutti, Somatic-Pilates -ohjaaja

Emma on fysioterapeutti ja Somatic-Pilates -ohjaaja. Fysioterapiassa kiinnostuksen kohteina Emmalla on erityisesti äitiysfysioterapia ja lantionpohjan alueen toimintahäiriöt, joihin hänellä on myös Pilatesohjaajan näkökulmasta monipuolisesti annettavaa.
Erityisosaamista on muusikoiden hoidosta ja Emma toimiikin aktiivisesti mukana Suomen Musiikkilääketieteen Yhdistyksessä.

Emmalle on tärkeää asiakkaan aito kohtaaminen, kuunteleminen ja auttaminen.
Pilatesohjauskokemusta Emmalle on kertynyt satoja tunteja niin isojen kuin pienten ryhmien kanssa sekä yksilöpilateksessa. Ohjaajana Emma on lempeä, innostava ja tarkka.

Anni Varheenmaa

Seksuaaliterapeutti, Seksuaalineuvoja, Ihmissuhdeterapia, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja, Sosionomi

0451862697

anni.varheenmaa@seksuaaliterapia.fi

Anni on seksologian lisäksi myös opiskellut mindfulnessia ja on mindfulness-tunnetaitovalmentaja. Terapiatyön pohjana ovat seksuaalioikeudet ja tietoisuustaidot ovat tärkeä keino asiakkaiden seksuaalisen hyvinvoinnin edistämisessä.

Terapiassa saa voimavaroja esiin nostavaa rauhallista ja positiivista asiakaspalvelua, rajojasi kunnioittaen.
Olet tervetullut keskustelemaan seksuaalisuudesta ja itseäsi mietityttävistä asioista olipa taustasi tai aiheesi mikä tahansa.

Anni työskentelee mielellään henkilöiden kanssa, jotka tarvitsevat vahvaa tukea arjen toiminnoissa tai kommunikoinnissa. Toinen sydäntä lähellä oleva aihe on lasten seksuaalikasvatus.

Ajanvaraukset voit tehdä suoraan Annin yhteystiedoilla.

Sofia Viitamäki

Lähihoitaja, ryhmäliikunnanohjaaja, personal trainer

Sofia tarjoaa lämminhenkisiä ja yksilöllisiä hoivapalveluita kotiin juuri sinun tai läheisesi tarpeiden mukaan.

Sofialle on kertynyt kokemusta hoiva-alalta jo useampia vuosia ja hän on työskennellyt mm. vammaistyössä, kotihoidossa sekä ikäihmisten, että veteraanien päivätoiminnassa.

Sofia on energinen, avoin ja positiivinen, jolle terveys ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntä. Nämä asiat välittyvät myös Sofian ryhmäliikuntaohjauksissa.
Sofialla on erityisosaamista toiminnallisesta harjoittelusta.