Siirry sisältöön

Henkilökunta

Sanna Raikunen

Hallinto, liikuntapuolen vastaava, liikunnanohjaus, liikuntalääketieteen opiskelija

040 7613086

sanna@terveyspankki.fi

Lämmöllä ja ammattitaidolla sinua varten.

Sanna on tehnyt työtä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa jo vuodesta 2009.
Sannan yritys on tarjonnut liikunta-, ravitsemus- ja hyvinvointipalveluita ryhmille, ykstyishenkilöille ja yrityksille ympäri Satakuntaa. Nyt on hienoa päästä levittämään liikunnan ilosanomaa Terveyspankin tiimin kanssa. Työnsä ohella Sanna suorittaa liikuntalääketieteen, ravitsemustieteen ja hierojan ammattitutkinnon opintoja.

Juuso Mäkelä

Ortopedinen osteopaatti, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, hoitopuolen vastaava

0400 637879

juuso@terveyspankki.fi

Juuso on aloittanut työt ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi jo vuonna 1998. Juusolla on vankka, vuosien saatossa kehittynyt laaja ammattitaito tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Klinikkatyön lisäksi Juuso toimii kouluttajana hierojien ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa ja näyttötutkintojen vastaanottajana. Juuso toimii kansainvälisen tason urheilijoiden kanssa ja puuhailee myös Terveyspankkiin urheiluklinikkaa. Musiikkilääketiede on hänelle lähellä sydäntä. Terveyspankin lisäksi Juuso pitää vastaanottoa Tampereella lääkäriasema Johanneksen klinikalla.

Ilpo Eloranta

Fysioterapeutti, terveystieteen maisteri

Pasi Hänninen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, personal trainer

Pasi on tehnyt pitkään töitä urheilijoiden kanssa ja hänelle onkin kertynyt kokemusta ja lisäkoulutuksia erilaisten urheiluvammojen ja raskaan työn aiheuttamien kuormitustekijöiden hoitamisessa. Pasilla on erityisosaamista purentalihasvaivojen ja leukanivelen toimintahäiriöiden hoidossa ja faskiahieronnasta. Lisäksi Pasilla on lisäksi erilaiset jännealueiden vammat, kuten plantaari faskiitti, hyppääjänpolvi, akillesjännevaivat yms. Pasi käyttää työssään manuaalisten tekniikoiden lisäksi faskiarautoja ja kuivakuppauskuppeja.
Mielenkiinnon kohteina erityisesti pikaluistelu ja jääkiekko.

Elina Korpi

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja

Elina on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1993 ja ihmisten kanssa työskentely ja auttaminen ovat ohjanneet hänet kouluttautumaan myös hierojaksi. Elinan vahvuuksia ovat asiakkaan kohtaaminen, ihmisen kokonaisvaltainen huomioonottaminen. Elina käyttää otteita monipuolisesti perusotteista mobilisaatiotekniikoihin asiakas huomioiden ja häntä kuunnellen. Tältä ammattilaiselta saat myös ihanat rentouttavat ja rauhoittavat hieronnat ja purentalihashieronnat.

Joanna Kulmala

Koulutettu hieroja, lähihoitaja

Joanna on aina iloinen ja positiivinen tekijä, jolta saat taitavat klassiset ja mobilisoivat hieronnat. Vastavalmistuneena hierojana Joannalla on ajantasainen tietotaito. Olet saattanut tavatakin hänet jo Terveyspankin oppilashieronnoissa.

Marianne Kuusimäki

Asiakaspalvelu, ryhmäliikunnanohjaaja, hierojaopiskelija

Marianne on Terveyspankin ilopilleri ja hän on sinua vastassa asiakaspalvelussa aina hymyillen. Marianne ohjaa Terveyspankilla myös ryhmäliikuntaa vuosien kokemuksella ja hän opiskelee koulutetuksi hierojaksi.

Mia Laakso

Liikuntatieteiden maisteri, ravintovalmentaja

Mia on hyvinvoinnin ja ravintovalmennuksen ammattilainen. Hänen osaamisalueitaan ovat hyvinvointi, painonhallinta sekä liikkujan ja urheilijan ravitsemus. Mian ravintovalmennukset perustuvat tutkittuun tietoon sovellettuna yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Mia valmentaa yksilöiden lisäksi myös ryhmiä.
Tule tapaamaan Miaa hyvinvointiin ja ravintoon liittyvien toiveittesi ja haasteittesi kanssa. Häneltä saat käytännön opastuksen ja tuen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Henna Mansikkamäki

Jalkahoitaja (lh), kasvatustieteiden maisteri, työhyvinvointivalmentaja

Henna on jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja, jolta saat terveydenhuollolliset ja hemmottelevat jalkahoidot. Hennan ammattitaitoa kannattaa hyödyntää myös omahoitoon liittyvissä opastuksissa esimerkiksi työyhteisöille. Kasvatustieteiden maisterina Hennalta sujuu ammattitaitoisesti myös lasten liikuntaryhmät Terveyspankilla. Henna on kouluttautunut laajasti kursseilla ja hän on suorittanut myös terveystieteiden perusopinnot.

Jere Vihervaara

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Jere on varmaotteinen, rauhallinen ja monipuolinen hieroja, josta hän on saanut myös kiitosta. Jereltä onnistuvat niin klassinen-, kuin urheiluhieronta ja lisämausteena mobilisoiva hieronta.

Sofia Viitamäki

Hoivapalvelut, lähihoitaja, ryhmäliikunnanohjaaja

Sofia tarjoaa lämminhenkisiä ja yksilöllisiä hoivapalveluita kotiin juuri sinun tai läheisesi tarpeiden mukaan. Sofialle on kertynyt kokemusta hoiva-alalta jo useampia vuosia ja hän on työskennellyt mm. vammaistyössä, kotihoidossa sekä ikäihmisten, että veteraanien päivätoiminnassa. Sofia on energinen, avoin ja positiivinen, jolle terveys ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntä. Nämä asiat välittyvät myös Sofian ryhmäliikuntaohjauksissa.