Siirry sisältöön

Henkilökunta

Juuso Mäkelä

Terveyspankin perustaja ja omistaja. Ortopedinen osteopaatti, urheiluhieroja, DNT® -terapeutti.

0400 637879

juuso@terveyspankki.fi

Juuso on aloittanut työt ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi jo vuonna 1998. Juusolla on vankka, vuosien saatossa kehittynyt laaja ammattitaito tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa.

Klinikkatyön lisäksi Juuso toimii kouluttajana hierojien ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa ja näyttötutkintojen vastaanottajana.

Juuso toimii Suomen Dry Needling -yhdistyksen toisena pääkouluttajana ja hänen vastaanottokäynnillä voidaan hoidon tukena käyttää myös Dry Needling -tekniikoita.
Dry Needling on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa.

Terveyspankin lisäksi Juuso pitää vastaanottoa Tampereella FysioTomassa ja toimii kansainvälisen tason urheilijoiden kanssa.

Juuso toimii myös Harjavallan Yrittäjien puheenjohtajana.

Sanna Mäkelä

Terveyspankin perustaja ja omistaja. Koulutettu hieroja ja valmentaja

Positiivisella asenteella Terveyspankkia eteenpäin luotsaava terveydenhuoltoalan ammattilainen, joka kokee elämäntehtäväkseen muuttaa maailmaa paremmaksi yksi ihminen ja yksi kokemus kerrallaan.

Entinen SM-kultamitalisti rakastui ryhmäliikuntaan vuonna 2009 ja on siitä asti työskennellyt liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin parissa.

Sydämen asiana Sannalla on myös yrittäjyyden ja elinvoimaisuuden vahvistaminen sekä Harjavallassa, että koko Satakunnassa ja hän toimiikin mukana Satakunnan Yrittäjien vahvistamisvaliokunnassa & Harjavallan Yrittäjien hallituksessa.

Sanna ja Terveyspankki palkittiin Harjavallan Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnolla vuonna 2020.
Vapaa-ajallaan Sanna rakastaa pieniä vaellusretkiä, lukemista ja opiskelua.

Sannalla erikoisosaamisena:
- Purentalihashieronta
- Urheiluhieronta
- Nivelmobilisoinnit
- MamaMassage® äitiyshieronta
- Intialainen päähieronta
- Lempeät faskiakäsittelyt
- Ihanan rauhalliset ja hiljaiset rentoutushieronnat
- Hemmotteluhieronnat
- Lantionpohjan toimintahäiriöt ja kuntoutus
- Äitiysliikunta

Liikuntalääketiede
Ravitsemustiede
Koulutettu hieroja
Ryhmäliikunnanohjaaja & valmentaja
Lantionpohjan hyvinvointineuvoja™

VASTAANOTTONI sijaitsee Terveyspankin 2. kerroksessa, kulku sisäpihalta.

Haitham "Hessu" Ahmed

Fysioterapeutti

Olkapääspesialistimme Hessu on tuki- ja liikuntaelinvaivoihin erikoistunut fysioterapeutti, jonka erityisosaamista ovat manuaalisen terapian taidot ja leikkausten jälkeiset kuntoutukset.
Hessu käyttää hoidossaan myös faskiatekniikoita.

Hän on valmistunut SAMK:ista vuonna 2003 ja työskennellyt lähes 20 vuoden ajan Harjavallan terveyskeskuksessa.

Pasi Hänninen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, DNT® -terapeutti, personal trainer

Pasi on tehnyt pitkään töitä urheilijoiden kanssa ja hänelle onkin kertynyt kokemusta ja lisäkoulutuksia erilaisten urheiluvammojen ja raskaan työn aiheuttamien kuormitustekijöiden hoitamisessa.

Pasilla on erityisosaamista purentalihasvaivojen, leukanivelen toimintahäiriöiden ja hengityslihaksiston hoidossa ja faskiahieronnasta, erilaiset jännealueiden vammat, kuten plantaari faskiitti, hyppääjänpolvi, akillesjännevaivat yms.

Pasi käyttää työssään manuaalisten tekniikoiden lisäksi faskiarautoja, kuivakuppauskuppeja ja Dry Needling -tekniikoita.

Mielenkiinnon kohteina erityisesti pikaluistelu ja jääkiekko.

Milla Keinonen

Oppilashieroja

Milla opiskelee tällä hetkellä urheiluhierojaksi Tampereella Pirkanmaan urheiluhierojakoulussa, tarkoituksenaan valmistua kesällä 2024.

Milla on Hiirijärveltä kotoisin ja aktiivinen pesäpallon pelaaja.
Erikoisosaamisena Millalla on jalkojen hieronta ja pesäpalloilijoiden vaivat.

Vapaa-ajallaan hän tykkää urheilla, viettää aikaa kavereiden kanssa ja pelata pesäpalloa Laitilan Jyskeessä ykköspesistä ja Ruskossa suomensarjaa.

Milla on opiskellut psykologian perusopinnot ja suorittaa tällä hetkellä aineopintoja.
Tavoitteena tulevaisuudessa on olla hierojan lisäksi myös psykologi.

AIKOJA VARATTAVISSA:
27.12.-4.1.

Juuso Koskela-Salmivala

Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja

Juusolla on monipuolisesti kokemusta fysioterapiasta eri ympäristöissä.
Vahvuutena tuki- ja liikuntaelinvaivat ja urheiluvammat.
Hän on kouluttautunut myös purentalihasvaivojen ja leukanievelen toimintahäiriöiden hoitamiseen.

Vapaa-aika kuluu paljon liikunnan parissa ja aktiivinen kuntosaliharrastus on vienytkin Juusoa myös SM-tason kilpakehonrakennukseen. Tämän lisäksi tennis ja sulkapallo ovat läheisiä harrastuksia.
Eri lajien kautta on tullut laajasti tietoa ja näkökulmia fysioterapeutin ammattiin, mm. harjoitteiden ohjaukseen, suunnitteluun ja vammojen ehkäisyyn.

Juusolta saat myös asiantuntevaa ohjausta fysiikkatreeneihin ja ammattitaitoiset leikkausten jälkeiset kuntoutukset.

Joanna Kulmala

Koulutettu hieroja, personal trainer & ryhmäliikunnanohjaaja

Joanna on aina iloinen ja positiivinen tekijä, jolta saat taitavat ja varmaotteiset hieronnat. Joanna hallitsee myös monipuoliset mobilisointitekniikat, joilla pystytään lisäämään perushieronnan tehokkuutta ja vaikutusta.

Joanna on kouluttautunut myös purentalihasvaivojen ja leukanievelen toimintahäiriöiden hoitamiseen.

Joanna ohjaa Terveyspankilla myös Toiminnallisia treenejä ja toimii Personal Trainerina. Ilmaisen alkukartoitusajan valmennukseen voit varata helposti myös nettivarauksestamme.

Mia Laakso

Liikuntatieteiden maisteri, ravintovalmentaja

Mia on hyvinvoinnin ja ravintovalmennuksen ammattilainen. Hänen osaamisalueitaan ovat hyvinvointi, painonhallinta sekä liikkujan ja urheilijan ravitsemus.

Mian ravintovalmennukset perustuvat tutkittuun tietoon sovellettuna yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Mia valmentaa yksilöiden lisäksi myös ryhmiä.

Tule tapaamaan Miaa hyvinvointiin ja ravintoon liittyvien toiveittesi ja haasteittesi kanssa. Häneltä saat käytännön opastuksen ja tuen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Flavio Nascimento

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Olen koulutukseltani hieroja/urheiluhieroja ja olen valmistunut Vuokatin Urheiluopistolta v. 2018. Olen koulutukseltani myös nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja ja olen ohjannut liikuntaryhmiä eri ikäisille.

Olen hierojana iloinen, hymyilevä ja haluan, että asiakas kokee saaneensa avun ja on tyytyväinen hierontaan.
Haluan jatkuvasti oppia uusia tekniikoita, jotta voin kehittyä työssäni paremmaksi. Olenkin hankkinut lisäkoulutusta faskiatekniikoista ja käytän mm. faskiarautoja tarvittaessa hoidon yhteydessä.

Kohtaan asiakkaan aina yksilönä ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Olen hieronut monenlaisia asiakasryhmiä ja minulla on paljon kokemusta mm. senioreiden ja kehitysvammaisten hoitamisesta.

Olen erityisen hyvä selän, niska-hartiaseudun, rintakehän ja käsien hieronnassa.

Olen asunut Suomessa vuodesta 2007 ja muuttanut Satakuntaan Pohjois-Karjalasta. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa ja käyn kuntosalilla.

Ritva Parkkali

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, työnohjaaja, varhaiskasvatuksen asiantuntija ja kouluttaja

Pitkän linjan varhaiskasvatuksen ammattilainen Ritva pitää terapiatyössään tärkeänä asiakkaan kokemuksia ja kuuntelee herkällä korvalla hänen elämänsä haasteita.

Esimerkiksi masennusta, uupumista, ahdistusta ja traumoja voidaan työstää ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa.
Ritvalle tärkeää on olla helposti lähestyttävä ja henkilö joka tuo mahdollisesti vaikeaan elämänvaiheeseen, hetkeen turvallisen tunteen, toivoa.
Työnohjauksissa erityisesti työssäjaksaminen ja työhyvinvointi ovat olleet tärkeitä tässä hetkessä kun nopeat muutokset, stressi ja jaksaminen on tuonut asiakkaille haasteita.
Terapia- ja työnohjaustyössäni hän yrittää olla soveltamatta yhtä ajattelutapaa tai lähestymistapaa kaikkiin asiakkaisiin, vaan pyrkii aina löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen lähestymistavan.
On tärkeää kulkea asiakkaan rinnalla, aidosti kuunnellen, arvostaen ja auttaen. Oli se mikä tahansa elämänkipu tai haaste.
Vapaa-ajallaan Ritva harrastaa luonnossa liikkumista ja käsitöitä.

Työssään Ritvalla on monipuolinen menetelmien valikoima, kuten Mindfulness-, Hot-, , NLP- ja DeepTalk -menetelmä joka on uusi menetelmä traumojen käsittelyyn ja tunnetyöskentelyyn.

Juha Railamaa

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Juha on Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta valmistunut ammattilainen, joka taitaa klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi myös purentalihashieronnan.

Entisen maratoonarin ja toiminnallisen puolen kisaajan kiinnostus hoitoalaan on kasvanut oman kehonhuollon kautta.
Tämän myötä Juhalle on kehittynyt halu auttaa muita tuki- ja liikuntaelinvaivoissa.

Ennen koulutuksen alkua hän työskenteli 14 vuotta kuljetusalalla. Vapaa-aikaan kuuluu lenkkeily ja toiminnallinen harjoittelu.

Vahvuutena erityisesti selän alueen hoitaminen ja juoksijan vaivojen hoito

Emma Söderlund

Fysioterapeutti, Somatic-Pilates -ohjaaja, äitiysfysioterapia

Emma on fysioterapeutti ja Somatic-Pilates -ohjaaja. Fysioterapiassa kiinnostuksen kohteina Emmalla on erityisesti äitiysfysioterapia ja lantionpohjan alueen toimintahäiriöt, joihin hänellä on myös Pilatesohjaajan näkökulmasta monipuolisesti annettavaa.
Erityisosaamista on myös muusikoiden hoidosta ja Emma toimiikin aktiivisesti mukana Suomen Musiikkilääketieteen Yhdistyksessä.

Emmalle on tärkeää asiakkaan aito kohtaaminen, kuunteleminen ja auttaminen.
Pilatesohjauskokemusta Emmalle on kertynyt satoja tunteja niin isojen kuin pienten ryhmien kanssa sekä yksilöpilateksessa. Ohjaajana Emma on lempeä, innostava ja tarkka.

Emmalla erikoisosaamisena:
- Purentalihaskäsittelyt
- Ikääntyneiden fysioterapia & hieronta
- Odottavien ja synnyttäneiden äitien fysioterapia
- Emma ottaa mielellään vastaan myös lapsia ja nuoria