Siirry sisältöön

Liikunta ja ravinto

Liikunnan ja elämän iloa!

Lämpimästi tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä ja matalalla kynnyksellä, juuri sellaisena kuin olet! Monipuolisesta jumppatarjonnastamme löydät varmasti itsellesi mieleiset tunnit.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ko. tunneista tai hyvää kuntoa, sitä kehitämme tunneilla.
Jumpille voit tulla mukaan koska tahansa, sähköinen paikkavaraus ainoastaan BodyPump ja Toiminnallinen Kiertoharjoittelu -tunneille.

Tuntilukujärjestys

Klikkaa kuva isommaksi.

Varaa paikka BodyPump -tunnille

Hinnasto

Kertamaksu 7€
Kuukausikortti 45€
10x-kortti 60€ (voimassa 6kk)

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, ePassi, Smartum, TYKY, Virike/Ticket Duo, Eazybreak

Tuntikuvaukset

RVP
Perinteinen muokkausjumppa. Alkulämmittely musiikin tahdissa, jonka jälkeen erilaisia lihaskuntoliikkeitä kehonpainoa ja kuminauhaa hyödyntäen. Yksinkertaiset, mutta tehokkaat liikkeet. Mukana sykkeennosto-osuus tehokkaaseen kunnonkohotukseen ja kalorien polttoon. Tunnin tehoa voit itse säädellä omaan kuntotasoosi sopivaksi. Lopussa ihanat venyttelyt.

Les Mills BodyCombat®
BODYCOMBAT® on kamppailulajeihin pohjautuva ryhmäliikuntatunti. Tunti sopii kenelle tahansa, eikä tunnille osallistuminen vaadi lajitaustaa kamppailulajeista. BODYCOMBAT® tunti kehittää hapenottokykyä, voimaa, keskivartaloa, mutta sillä on paljon myös positiivisia vaikutuksia psyykkisesti. Tunti nostaa hapenottokyvyn lisäksi myös henkistä kapasiteettia, voimaannuttaa ja nostaa itsetuntoa. BODYCOMBAT® sisältää paljon autenttisia liikkeitä eri lajeista, kuten nyrkkeilystä, taekwondosta ja  karatesta, vaikka varsinaista kontaktia ei olekaan. Tunnilla on korkea energia ja se sopii kenelle vain haastetta kaipaavalle.

Les Mills Bodypump®
Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Valitse itsellesi sopivat painot ja nauti hauskasta ja tehokkaasta treenistä. Kokeile, huomaat tulokset! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Tälle tunnille on sähköinen paikkavaraus.

Tehotanssi
Hauska ja tehokas tanssillinen tunti, jonne uskaltautuu mukaan milloin tahansa. Tunnilla nautitaan monipuolisesta musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien liikkeiden ja fiiliksen mukaan. Jokainen tanssii omalla tyylillään, joten ei ole väliä vaikka olisit vasta-alkaja. Jokaiseen kappaleeseen on omat helpot koreografiat. Heittäydy mukaan, nauti liikkeestä ja päästä sisäinen disco diva esille!

Toiminnallinen kiertoharjoittelu
Perinteisen hyvää kiertoharjoittelua toiminnallisella vivahteella. Tällä tunnilla siirryt pisteestä toiseen hyvän musiikin ja fiiliksen säestäessä ja voit sovittaa harjoittelun täysin omaan kuntotasoosi nähden sopivaksi. Aina yhdessä pisteessä tehdään liikettä aina tietty aika, ennen seuraavaa vaihtoa. Ohjaaja antaa myös vaihtoehtoisia liikkeitä. Hyvää harjoitusta koko keholle!

 

Terveyspankki tarjoaa personal trainer- palveluita ja ravintovalmennusta auttamaan ja tukemaan sinua kohti terveellisiä elämäntapoja.  Ravintovalmennuksemme perustuvat tutkittuun tietoon, jota sovelletaan sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivaksi. Tiimimme liikunnan ja terveyden asiantuntijat tarjoavat laadukkaat ja ammattiatitoiset valmennukset. Käytössämme on myös Tanita -kehonkoostumusmittari tulosten luotettavaan tulkintaan.

Valmennukseen voit tulla juuri sellaisena, kuin olet, me autamme sinua mielellämme.

Hinnasto (personal trainer & ravintovalmennus)

Kunto-ohjelma 1-jakoinen 50€
Kunto-ohjelma 2-jakoinen 60€
Kunto-ohjelma 3-jakoinen 70€
Ruokavalio-ohjelma 109€

Valmennustapaamiset

1 tapaamiskerta 69€
2 tapaamiskertaa 135€
3 tapaamiskertaa 189€
4 tapaamiskertaa 247€
5 tapaamiskertaa 299€
6 tapaamiskertaa 350€
7 tapaamiskertaa 405€
8 tapaamiskertaa 460€
9 tapaamiskertaa 510€
10 tapaamiskertaa 550€

Valmennuspaketit opiskelijahinnalla

Paketti 1. 

2 x valmennustapaamista
1 x ravintovalmentaja Mian tapaaminen
Henkilökohtainen harjoitusohjelma
2 x kehonkoostumusmittaus

 

198€
Paketti 2.

3 x valmennustapaamista
2 x ravintovalmentaja Mian tapaamista
Henkilökohtainen harjoitusohjelma
3 x kehonkoostumusmittaus

304€
Paketti 3.

5 x valmennustapaamista
2 x ravintovalmentaja Mian tapaamista
Henkilökohtainen harjoitusohjelma
5 x kehonkoostumusmittaus

400€
Paketti 4.

7 x valmennustapaamista
3 x ravintovalmentaja Mian tapaamista
Henkilökohtainen harjoitusohjelma
7 x kehonkoostumusmittausta

550€
Valmentajana Sofia Viitamäki

Ryhmäliikunnanohjaaja, lähihoitaja, liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto-opiskelija

Valmennuspaketteihin voit hyödyntää liikuntaetuuksiasi tai maksaa osissa. Laskutuslisä 2€/lasku

 

Harjavalta Training on matalan kynnyksen liikuntatapahtuma suurella sykkeellä!

Tapahtuma tulossa taas la 9.5.2020 Harjavallassa


Erilaisia jumppia, tuki- ja liikuntaelinklinikka Terveyspankin ammattilaiset pitämässä ilmaista pop-up vastaanottoa, arvontaa, sponsoreidemme tuotekassi, tarjouksia, tuote-esittelijöitä ja liikunnan iloa matalalla kynnyksellä!
Voit myös mittauttaa kehonkoostumuksesi hintaan 10€.
Pääsylipun hinnalla mahdollisuus osallistua kaikille päälavan jumpille. Pikkulavan jumpille ja BungyPump -kuntosauvalenkille paikkoja rajoitetusti.

HINTA:
29,00€
Sis. päälavan jumpat.
BungyPump -lenkki & pikkulavan jumpat ilmoittautumisjärjestyksessä.

59,00€ VIP-LIPPU
Vip-lounge, oma hierontajono, kehonkoostumusmittaus, jumppamatot odottamassa sinua, herkuttelua ja kuohuvaa (alkoholiton).
Vip-lipulla olet myös etuoikeutettu varaamaan pikkulavan jumppia.
Lippuja rajoitettu määrä.

ILMOITTAUTUMISOHJEET:
Ilmoittautuminen alkaa 14.2.2020 klo 07:00
Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, joka aukeaa tähän.
Lippuja myynnissä 450kpl.

MAKSUTAVAT:
Tilisiirto, ePassi, Smartum, Tyky, EazyBreak, Edenred

PAIKKA:
Harjavallan liikunta- & uimahalli
Yhdyskatu 2, Harjavalta

TUNTISISÄLLÖT:
-BUNGYPUMP: BungyPump -kuntoilusauvojen tekniikkalenkki. Sauvoissa on 4-6kg vastus, saat lenkkeilystä tehokkaan ja monipuolisen (sauvat saat ohjaajalta)
-TEHOTANSSI: Helppoa ja hauskaa jammailua hyvän musiikin tahdissa, eri tanssityyleistä nauttien
-BODYPUMP: Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Valitse itsellesi sopivat painot ja nauti hauskasta ja tehokkaasta treenistä. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.
-REISI-VATSA-PEPPU: Nimensä mukaisesti näille kohdealueille painottuva lihaskuntotunti. Jokainen harjoittelee oman kuntotasonsa mukaisesti
-BODYATTACK: Tule testaamaan kevään uutuustuntiamme! Intensiivinen treeni, joka yhdistää atleettiset aerobiset liikkeet voimaa ja kestävyyttä kehittäviin harjoituksiin. Tunti saa inspiraationsa erilaisista urheilulajeista ja sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.
-BODYCOMBAT: Taistelulajeista inspiraatiota saava energinen tunti, jossa iskut ja potkut yhdistyvät musiikin kanssa. Erinomainen tunti erityisesti niska-/hartiaseudulle
-VENYTTELYT JA RENTOUTUS: Päivän päättää rahoittavat ja palauttavat venyttelyt. Rentoutushetki auttaa vähentämään lihaskireyksiä ja tuomaan hyvää oloa keholle ja mielelle.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan! ♥
Sanna Raikunen
sanna@terveyspankki.fi

040 7613086

Seuraa tapahtumaa somessa!

Instagram:
@harjavaltatraining
Tapahtuman ikäraja on 12 vuotta.
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.  

Terveyspankilta yrityksellenne tyky -päivät ja pidempiaikaiset hyvinvointikokonaisuudet. Meiltä saat laadukkaan, ammattitaitoisen ja monipuolisen valikoiman henkilöstönne terveyden, työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Fysioterapeuttiemme, ravintovalmentajamme ja ryhmäliikunnanohjaajiemme avulla saamme tarjottua teille kattavasti terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä.

Kauttamme on mahdollista järjestää myös viikottaisia liikunta- / hyvinvointiohjauksia Terveyspankin tiloissa tai haluamassanne paikassa. Halutessanne hyvinvointikokonaisuuksiin voi lisätä myös hoitolaitoksemme palveluita.

 

Suosittu kokonaisuus:

Voimavarakeskeinen työhyvinvointi

Apua ja tukea omaan työhyvinvointiin ja arjen jaksamiseen ammattilaisen avulla!
Työhyvinvointiin vaikuttavat useat eri osa-alueet: omat voimavarasi, ajatuksesi, asenteesi, elämäntilanteesi ja tavat, joihin olet tottunut.
Tarkoituksenamme tällä valmennuksella on oppia löytämään myönteisiä tekijöitä itsessäsi ja ympäristössäsi, pohtia omaa roolia työhyvinvointisi rakentajana.
Keskitymme tekijöihin, joihin voit itse vaikuttaa, vahvistetaan voimavaratekijöitä arjessasi ja aloitetaan matka kohti hyvinvoivaa sinua!
Tältä valmennukselta saat voimavaroja myös arkeesi työn ulkopuolella. Lopussa voi olla  pieni rentoutusharjoitus mielen ja kehon rauhoittamiseen

Pyydä tarjous.

Terveyspankilta saat laadukkaat luennot ja koulutukset tarpeisiinne räätälöidysti.

Pyydä tarjous.

Kevään 2020 kurssit ja ryhmät, ilmoittaudu mukaan!
Maksuihin voit hyödyntää myös liikuntaetuuksiasi.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:    info@terveyspankki.fi tai puh. 020 7710 8609

 

Seniorijumpparyhmä

Fysioterapeutin ohjaamaa kuntoliikuntaa, josta saat tukea ja voimaa arkeesi. Yhdessä tekeminen vahvistaa myös mielen hyvinvointia. Harjoitteleminen istualtaan onnistuu myös ja välillä käytämme apuvälineinä mm. kuminauhaa, keppiä tai käsipainoja. Kehitämme tasapainoa, liikkuvuutta, perusvoimaa ja pidämme myös rentoutushetkiä.

Keskiviikkoisin klo 10:15 – 11:00   |   18.3. – 20.5.  |   |   Yht. 10 kertaa   |  Hinta 60,00€

Lasten tanssitunnit 1.-6.lk

Tanssin ja liikkeen iloa hyvän musiikin tahdissa kehittämään koordinaatiota, ketteryyttä, vahvistamaan kehotuntemusta, itseluottamusta ja ennenkaikkea tukemaan liikunnan iloa!  Tunneilla harjoittelemme helppoja ja hauskoja koreografioita erilaisin tanssityylein, mm. hiphop, dancehall, lattarit yms.
Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla.
Tunneilla emme keskity tekniikkaan, vaan tunteeseen. Ikäsuositus 7 – 12 vuotta.

Keskiviikkoisin klo 15:15-16:00 

25.3. – 27.5.2020   |   yht. 10x   |   60,00€

Ravintovalmennusryhmä

Tervetuloa vaikuttamaan terveyteesi ravinnon avulla!
Kaipaisitko apua ja vinkkejä ruokailuusi?
Valmentajan ja ryhmän tuella apua sopivan ruokavalion löytymiseen ja omaksumiseen. Ravitsemuksen keinoin vaikutamme mm. aineenvaihduntaan, painonhallintaan, mielialaan, vireyteen ja uneen.
Tule omaksumaan terveellisiä ruokailuun liittyviä tapoja ja tottumuksia, saamaan tietoa ravintofysiologiasta, ruokailuja ja mieliteoja ohjaavista tekijöistä ja tuntemaan näin omaa kehoasi paremmin. Pikadieetin sijaan harjoittelemme pysyvien muutosten tekemistä.

Tapaamiskerroilla on mukana myös liikuntaa ja mahdollisuus osallistua kehonkoostumusmittaukseen. Halukkaille myös viikottainen painonseuranta.

Keskiviikkoisin klo 17:45 – 18:45

11.3. – 15.4.2020    |   yht. 6x   |   149,00€

Kehonhuoltokurssit

LIIKKUVUUTTA, TASAPAINOA JA KEHONHALLINTAA
Joogan, Tai Chin ja Pilateksen liikkeisiin pohjautuva rauhallinen tunti lisäämään liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa ja vahvistamaan syviä lihaksia. Rauhallinen musiikki ja lempeät liikkeet auttavat myös stressin hallinnassa.
Tunti sopii kaikille, jotka haluavat lisätä kehon ja mielen hyvinvointia. Aiempaa taustaa lajeista ei tarvitse olla.

EURA
Tiistaisin klo 10:30 – 11:30
10.3. – 12.5. (ei 17.3.  24.3.) | yht. 8x | Hinta 60,00€
Urheilutalon peilisali

EURA
Keskiviikkoisin klo 16:00 – 17:00
11.3. – 13.5. (ei 18.3.  25.3.) | yht. 8x | Hinta 60,00€
Urheilutalon peilisali

HARJAVALTA
Torstaisin klo 19:15 – 20:15
12.3. – 14.5. (ei 19.3. 26.3.) | yht. 8x | Hinta 60,00€
Keskustan yläkoulun liikuntasali

Ilmoittautumisohjeet:

-Ilmoittautuminen sähköpostitse: sanna@terveyspankki.fi
-Kerro mille kurssille / kursseille ilmoittaudut
-Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu /-maksut maksetaan ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä
-Paikkoja on rajoiteutusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä

Pilates

Paljon toivottua Pilatesta Terveyspankilla!
Pilates tunneilla aktivoit ja vahvistat kehosi syviä lihaksia, parannat tasapainoa ja saat kehoosi joustavuutta, voimaa ja rauhaa. Tunnilla tehdään myös ohjattuja hengitys- & rentoutusharjoituksia.
Tunnin aikana tehtävät liikkeet sopeutetaan oman kehosi haasteisiin sopivaksi ja saat Emmalta yksilöllistä ohjausta.
Laji sopii vasta-alkajasta aktiiviurheilijaan, lämpimästi tervetuloa!

Ohjaajana Terveyspankin uusi fysioterapeutti, Somatic Pilates ohjaaja, ihana ja taitava Emma Söderlund

Maanantaisin
klo 17:15 – 18:15
20.4. – 25.5.2020   |   yhteensä 6 kertaa

HINTA
75,00€

Twerk workshop La 14.3.2020

Klo 16:30 – 17:45  Tekniikka TÄYNNÄ
Klo 18:00 – 19:30  Attitude TÄYNNÄ

Twekkaus on provosoiva tanssityyli, joka painottuu pakaran liikkeeseen. Lajissa erityisesti alakroppa tekee töitä ja asenne nousee seuraavalle tasolle.

16:30 TEKNIIKKA / aloittelijataso
Twerkin tekniikkakurssi soveltuu aloittelijoille sekä lajin harrastajille, jotka haluavat kerrata ja kehittyä teknisesti.
Kurssilla arjoitellaan twerkin perusliikeitä: poppeja, heristyksiä ja pyörityksiä.
Tällä tunnilla hikoillaan, haastetaan itseämme ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!

18:00 ATTITUDE / aloittelijataso
Attitude -tunnilla pääset tuomaan sisäisen BAD A*S JUMALATTERESI esiin! Tunnilla harjoitellaan itsevarmasti liikkumista, tehdään itsetuntoa kohottavia harjoituksia sekä opetellaan asennetta ja seksikkyyttä tihkuva koreografia.
Tämä tunti sopii hyvin yhteen tekniikkatunnin kanssa, sillä pääset soveltamaan opittuja tekniikkataitojasi koreografian muodossa.

Hinta:
25,00€ / workshop
48,00€ / molemmat

Mitä mukaan:
Lajissa vietetään paljon aikaa polvien päällä eli jonkinlaiset pehmeät polvisuojat tai pehmikkeet (kuten säärystimet) voi halutessaan varata mukaan. Tahraamattomat sisäliikuntakengät, tossut tai tms.helpottavat tanssimista. Pakaran liikettä voi korostaa pienillä shorteilla ja vaikka verkkosukkahousuilla ja pitkät housut käyvät yhtälailla. Värit ja kuviolliset kuosit korostavat liikettä ja materiaalit kannattaa olla joustavaa. Tärkeintä on, että koet olosi mukavaksi.

Vierailevana tähtiohjaajana Iida Suuniitty!

Järjestämme iloisia ja liikunnallisia lasten synttäreitä!

Synttäreihimme sisältyy tunnin ohjaus toivomallenne sisällöllä:
Temppurata
Tanssi
Leikit & pelit

Hinta: 80,00€
Hoitolaitoksen tiloissa ei voi syödä, mutta voitte halutessanne jakaa osallistujille vaikka herkkupussit tai voimme suositella paikallisia herkuttelupaikkoja.

Maksimiosallistujamäärä on aina ikä- ja sisältökohtainen, kysy lisää, autamme mielellämme järjestämään teille ihanat synttärit!