Siirry sisältöön

Liikunta ja ravinto

Terveyspankki Workout 13.-14.8.2021

Terveyspankin klinikalla ja kuntokeskuksella on yhteissynttärit ja me haluamme juhlia niitä teidän kanssanne, hyvät asiakkaamme!
Ilman teitä ei olisi meitä.

Kaksipäiväinen TERVEYSPANKKI WORKOUT tarjoaa monipuolisesti terveyttä edistäviä vaihtoehtoja, valitse omasi ja tule mukaan!

Avoimet ovet, pop-up vastaanotto, treenimaraton, luentoja, arvontaa, tarjouksia ja mukavaa yhdessäoloa.

Pe 13.8.2021 klo 15-18
La 14.8.2021 klo 9 – 16
_______________________________

OHJELMA / Perjantai 13.8. klo 15 – 18

Klinikalla:
– Avoimet ovet
– Ilmainen pop-up vastaanotto (paikat jonottamalla)
– Ilmainen luento klo 17-17:45
”Kipu ei aina ole merkki siitä, että keho on rikki”
/ osteopaatti Juuso Mäkelä
Kuntokeskuksella:
– Kuntosali ilmaiseksi käytössä klo 15 – 18
– Toiminnallinen treeni klo 18:15 – 19:00
– Kehonkoostumusmittausta non-stop á 15€

OHJELMA / lauantai 14.8. klo 9 – 16

Kuntokeskuksella:
– Workout -treenimaraton, jossa pääset kokeilemaan monipuolista tuntivalikoimaamme
– Ilmainen ravintoluento 12.15-12.45 / Mia Laakso
– Kehonkoostumusmittausta non-stop á 15€
– Klinikan ammattilaisten pop-up vastaanotto
_______________________________
PAIKKOJEN OSTAMINEN:
Kaikki tunnit tulevat myyntiin verkkokauppaan 1.7.2021 klo 12 alkaen.
Hinta 3€ / treeni.
Voit ostaa itsellesi niin monta tuntia, kuin haluat. Huomaathan, että osa tunneista on samanaikaisesti.
Halutessasi maksaa liikuntaetuuksilla: Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@terveyspankki.fi. Kerro viestissäsi tunnit, joille haluat osallistua ja maksutapa. Saat vahvistusviestinä maksuohjeet.

________________________________
Lämpimästi tervetuloa! ♥

info@terveyspankki.fi, 020077108609
www.terveyspankki.fi

Klinikka os. Harjavallankatu 17
Kuntokeskus os. Harjavallankatu 14
IG: terveyspankki
#terveyspankkiworkout
Tapahtuman ikäraja on 12 vuotta.
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

_______________________________
TUNTISISÄLLÖT:
-KEHONHUOLTO: Lempeä, kehoa avaava startti workout-päivään.
-TEHOTANSSI: Helppoa ja hauskaa jammailua hyvän musiikin tahdissa, eri tanssityyleistä nauttien.
-BODYPUMP: Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Valitse itsellesi sopivat painot ja nauti hauskasta ja tehokkaasta treenistä. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.
-REISI-VATSA-PEPPU: Nimensä mukaisesti näille kohdealueille painottuva lihaskuntotunti. Jokainen harjoittelee oman kuntotasonsa mukaisesti.
-BODYATTACK: Intensiivinen treeni, joka yhdistää atleettiset aerobiset liikkeet voimaa ja kestävyyttä kehittäviin harjoituksiin. Tunti saa inspiraationsa erilaisista urheilulajeista ja sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.
-BODYCOMBAT: Taistelulajeista inspiraatiota saava energinen tunti, jossa iskut ja potkut yhdistyvät musiikin kanssa. Erinomainen tunti erityisesti niska-/hartiaseudulle
-YIN JOOGA: Rauhallinen, lempeä ja meditatiivinen jooga, jossa päästetään irti suorittamisesta ja annetaan kehon sekä mielen rauhoittua.
-TOIMINNALLINEN TREENI: Koko kehon korkeasykkeinen treeni, joka parantaa hapenottokykyä ja liikkuvuutta.
-CROSSTRAINING: Voimaa ja kestävyyttä kehittävää, raskasta ja tehokasta toiminnallista harjoittelua kuntosalivälineistöä hyödyntäen.
Kaikille tunneille voit osallistua myös ilman aikaisempaa kokemusta.

 

Liikunnan ja elämän iloa!

Lämpimästi tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä ja matalalla kynnyksellä, juuri sellaisena kuin olet! Monipuolisesta jumppatarjonnastamme löydät varmasti itsellesi mieleiset tunnit.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ko. tunneista tai hyvää kuntoa, sitä kehitämme tunneilla.
Jumpille voit tulla mukaan koska tahansa, tunneille tulee tehdä sähköinen paikkavaraus.

Tuntilukujärjestys

Kaikki lukujärjestyksen tunnit pidetään Terveyspankin kuntokeskuksella.

Kaikille tunneille tulee varata paikka. Suoran linkin paikkavarausjärjestelmään ja varausohjeet löydät kuvan alapuolelta. Varausjärjestelmä on aina ajantasalla, sieltä voit milloin tahansa varmistaa varmistaa poikkeukset.

 

Klikkaa kuva isommaksi.

 

Kesän lukujärjestys ajalle 28.6-15.8.2021

Syksyn lukujärjestys ajalle 16.8.-19.12.2021


Kuntokeskuksen osoite: Harjavallankatu 14, Harjavalta

Varaa paikka ryhmäliikuntaan

Varausohjeet

Varaaminen
Kaikille tunneille tulee varata paikka sähköisen varausjärjestelmän kautta. Tuntivarauksia pääsee tekemään aikaisintaan 14 vuorokautta etukäteen ja paikat ovat varattavissa aina tunnin alkuun saakka.

Varaathan vain ne tunnit joille osallistut.

Peruutus
Mikäli et pääse paikalle varaamallesi tunnille, pääset peruuttamaan sen viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkamista. (1.2.2021 alkaen)

Mikäli varausta ei peruuta, 2 peruuttamattoman tunnin jälkeen mahdollisuus varata tunteja lukittuu automaattisesti 3 viikoksi. Järjestelmä veloittaa 10-kortilta käynnin aina automaattisesti.

Jonopaikat
Mikäli toivomasi tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle. Jos joku ilmoittautuneista peruuttaa osallistumisensa, nostaa järjestelmä ensimmäisenä jonossa olevan tunnille. Paikan varauksesta lähtee osallistujalle sähköposti. Järjestelmä nostaa tunnille siihen saakka, että tunnin alkuun on 2 tuntia.

Tuntikuvaukset

RVP
Perinteinen muokkausjumppa. Alkulämmittely musiikin tahdissa, jonka jälkeen erilaisia lihaskuntoliikkeitä kehonpainoa ja kuminauhaa hyödyntäen. Yksinkertaiset, mutta tehokkaat liikkeet. Mukana sykkeennosto-osuus tehokkaaseen kunnonkohotukseen ja kalorien polttoon. Tunnin tehoa voit itse säädellä omaan kuntotasoosi sopivaksi. Lopussa ihanat venyttelyt.

Les Mills BodyCombat®
BODYCOMBAT® on kamppailulajeihin pohjautuva ryhmäliikuntatunti. Tunti sopii kenelle tahansa, eikä tunnille osallistuminen vaadi lajitaustaa kamppailulajeista. BODYCOMBAT® tunti kehittää hapenottokykyä, voimaa, keskivartaloa, mutta sillä on paljon myös positiivisia vaikutuksia psyykkisesti. Tunti nostaa hapenottokyvyn lisäksi myös henkistä kapasiteettia, voimaannuttaa ja nostaa itsetuntoa. BODYCOMBAT® sisältää paljon autenttisia liikkeitä eri lajeista, kuten nyrkkeilystä, taekwondosta ja  karatesta, vaikka varsinaista kontaktia ei olekaan. Tunnilla on korkea energia ja se sopii kenelle vain haastetta kaipaavalle.

Les Mills BodyPump®
Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Valitse itsellesi sopivat painot ja nauti hauskasta ja tehokkaasta treenistä. Kokeile, huomaat tulokset! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

LesMills BodyAttack™ on tehokas, koko kehon kiinteytykseen ja parempaan hapenottokykyyn tähtäävä tunti. Tunnilla on intervalli-tyyppisiä jaksoja, jossa jokaista sykettä kohottavaa osuutta seuraa palautumisjakso.
Liikesarjat ovat helppoja, mutta tehokkaita perusliikkeitä, kuten hyppyjä, juoksua ja kyykkyjä. Vastuksena on ainoastaan kehon oma paino. Lihaskunto-osioissa tehdään punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä.
Ohjaaja tarjoaa mukanaolijoille vaativuudeltaan eritasoisia vaihtoehtoja liikkeiden suorittamiseen. Lopussa on rauhallinen venyttelyosuus.
BODYATTACK™ parantaa sydämen ja keuhkojen toimintaa, lisää luuntiheyttä ja vahvistaa niveliä ja jänteitä, kuluttaa tehokkaasti energiaa ja kiinteyttää tehokkaasti. Tunti sopii kaikenkuntoisille, jotka pitävät helposta liikkumisen riemusta!

Tehotanssi
Hauska ja tehokas tanssillinen tunti, jonne uskaltautuu mukaan milloin tahansa. Tunnilla nautitaan monipuolisesta musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien liikkeiden ja fiiliksen mukaan. Jokainen tanssii omalla tyylillään, joten ei ole väliä vaikka olisit vasta-alkaja. Jokaiseen kappaleeseen on omat helpot koreografiat. Heittäydy mukaan, nauti liikkeestä ja päästä sisäinen disco diva esille!

Crosstraining
Ohjatut Crosstraining -tuntimme sopivat sinulle, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta harjoittelusta ja haluat kehittää voimaa & kestävyyttä. Tunneilla keskitymme levytankoharjoitteluun, oikeaoppisiin tekniikoihin ja hyödynnämme Terveyspankin kuntosalin monipuolista välineistöä. Tunnilla tehdään myös tehokas ja monipuolinen kunto-osuus, josta saat hyviä vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluusi.

Toiminnallinen treeni 
Tunnilla treenataan koko kehoa, parannetaan hapenottokykyä ja liikkuvuutta vaihtelevilla liikesarjoilla.  Tule mukaan kannustavalle tunnille, jossa voit olla jo kauemmin treenannut tai vasta-alkaja. Tekniikat käydään aina huolella läpi!

Ulkotreenit
Ulkotreenit pidetään Terveyspankin kuntokeskuksen takapihan alueella. Sateen sattuessa liikkumaan mahdutaan sateelta suojassa. Ulkotreeneissä kehonpainolla sekä erilaisten toiminnallisen harjoittelun välineiden avulla.  Voit olla jo kauemmin treenannut tai vasta-alkaja, kaikista liikkeistä löytyy jokaisen kuntotasolle sopiva vaihtoehto.

Tiedot vaihtuvista workshopeistamme löydät kohdasta Ryhmät ja kurssit. 

Tervetuloa treenaamaan!

Kuntosalille pääsy kulkuoikeudella joka päivä klo 05-23.

Asiakaspalvelumme on avoinna 1.7 alkaen

Ma & To 15-17.30

ja 15 min ennen ryhmäliikuntatuntien alkua.

Huom! Kuntosali on varattuna seuraavasti:

Viikottain:

TIISTAISIN klo 17.15-18.15  kuntosalilla toteutuvien ohjattujen tuntien aikana. Nämä ajat on mustalla merkitty kuntosalin kävijämäärä lukujärjestykseen.

Kuntosalin kävijämääristä tehty lukujärjestys, jota voit halutessasi hyödyntää pohtiessasi omia treeniaikojasi.

Me Terveyspankilla haluamme tarjota sinulle laadukkaat, turvalliset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluusi.

Kuntosalille pääset kulkuoikeudella joka päivä klo 05-23. Kulkuoikeuden voit ostaa asiakaspalvelustamme tai helposti verkkokaupastamme, jolloin pääset aloittamaan treenit heti!

Verkkokauppaostoksen jälkeen saat verkkokaupan Omat tiedot -sivulle väliaikaisen PIN-koodin ulko-oveen, jolla pääset heti aloittamaan treenit kuntosalilla. Koodi on voimassa ensimmäiset 4 viikkoa. Käy hakemassa ovipoletti (10€) vastaanotosta sen aukioloaikoina.

Tavaroiden säilytystä varten tarvitset oman pikkulukon. Voit myös lainata tai ostaa sellaisen vastaanotosta.

Crosstraining -tyyliseltä 250m2 kuntosalilta löydät mm. monitoimirackit, veto-/työntökelkka-alue, monitoimitalja, palloseinä, hiihtoergometrit, assault bike, soutulaitteet, jalkaprässi ja paljon muuta. Kuntosalikortin voit ostaa asiakaspalvelustamme tai verkkokaupastamme.

Lisäksi kuntokeskuksella on 30 hlö ryhmäliikuntatilan, jossa pyörii mm. tutut tuntimme: LesMills BodyPump, BodyCombat, BodyAttack, Tehotanssi, Rvp, Kehonhuoltotunnit. Lisäksi tuntivalikoimassa ohjatut Crosstraining -tunnit ja -ryhmät.

Kuntosali ja ryhmäliikuntatilat löytyvät saman kadun varrelta kuin Tuki-ja liikuntaelinklinikkamme. Toiminnallinen kuntokeskus osoitteessa Harjavallankatu 14.

 

Hinnasto

Kertakäynti (kuntosali & ryhmäliikunta) 9€
10x-kortti (kuntosali & ryhmäliikunta) voimassa 6kk 65€
Ovipoletti 10€

Kuntosalikortti

Toistaiseksi voimassaoleva, 2vk irtisanomisaika 46€ / 4 viikkoa
Vuosisopimus, 12kk määräaikainen 42€ / 4 viikkoa tai kertamaksu 539€

Ryhmäliikuntakortti

Toistaiseksi voimassaoleva, 2vk irtisanomisaika 46€ / 4 viikkoa
Vuosisopimus, 12kk määräaikainen 42€ / 4 viikkoa tai kertamaksu 539€

Yhdistelmäkortti, ryhmäliikunta & kuntosali

Toistaiseksi voimassaoleva, 2vk irtisanomisaika 64€ / 4 viikkoa
Vuosisopimus, 12kk määräaikainen 59€ / 4 viikkoa tai kertamaksu 759€

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Terveyspankki tarjoaa personal trainer- palveluita ja ravintovalmennusta auttamaan ja tukemaan sinua kohti terveellisiä elämäntapoja.  Ravintovalmennuksemme perustuvat tutkittuun tietoon, jota sovelletaan sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivaksi. Tiimimme liikunnan ja terveyden asiantuntijat tarjoavat laadukkaat ja ammattitaitoiset valmennukset. Käytössämme on myös Tanita -kehonkoostumusmittari tulosten luotettavaan tulkintaan.

Valmennukseen voit tulla juuri sellaisena, kuin olet, me autamme sinua mielellämme.

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen ajanvarauksestamme.

Hinnasto (personal trainer & ravintovalmennus)

Kunto-ohjelma 1-jakoinen 50€
Kunto-ohjelma 2-jakoinen 60€
Kunto-ohjelma 3-jakoinen 70€
Ruokavalio-ohjelma 100€
Ruokapäiväkirjan analysointi ja kirjallinen palaute 70€
Ruokapäiväkirjan analysointi ja palaute osana valmennustapaamisia 30€

Valmennustapaamiset

1 tapaamiskerta 60€
2 tapaamiskertaa 110€
3 tapaamiskertaa 160€
4 tapaamiskertaa 210€
5 tapaamiskertaa 250€
6 tapaamiskertaa 300€
7 tapaamiskertaa 350€
8 tapaamiskertaa 395€
9 tapaamiskertaa 440€
10 tapaamiskertaa 480€

Valmennuspaketit

Valmennuspakettien valmennustapaamiset voit jakaa toiveidesi mukaan ravintovalmentajan ja valmentajan tapaamisiin.

Paketti 1. 

3 x valmennustapaamista
(personal trainer ja/tai ravintovalmentaja)

Henkilökohtainen harjoitusohjelma
2 x kehonkoostumusmittaus

 

215€
Paketti 2.

5 x valmennustapaamista
(personal trainer ja/tai ravintovalmentaja)

Henkilökohtainen harjoitusohjelma
3 x kehonkoostumusmittaus

325€
Paketti 3.

7 x valmennustapaamista
(personal trainer ja/tai ravintovalmentaja)

Henkilökohtainen harjoitusohjelma
5 x kehonkoostumusmittaus

420€
Paketti 4.

10 x valmennustapaamista
(personal trainer ja/tai ravintovalmentaja)

Henkilökohtainen harjoitusohjelma
7 x kehonkoostumusmittausta

550€
Valmentajamme 

Sofia Viitamäki, Reija Halmela, Pasi Hänninen, Juuso Koskela, Ilpo Eloranta, Anne Hakanen, Adeliina Herrala

Ravintovalmentaja

Mia Laakso

Valmennuspaketteihin voit hyödyntää liikuntaetuuksiasi tai maksaa osissa. Erämaksut käytössä ostaessasi paketit verkkokaupastamme.
Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen nettivarauksestamme.

 

Tältä sivulta löydät kaikki alkavat workshopit ja kurssit.

Huomioithan, että ilmoittautuminen kursseille on aina sitova ja workshop/kurssimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi, vaikka kurssille ei osallistuisi. 

Paikat ovat ostettavissa verkkokaupassamme. Mikäli maksat liikuntaetuuksilla, ilmoittaudu tästä: 

Ilmoittautuminen

Lisätietoa: info@terveyspankki.fi tai puh. 020 7710 8609

SYKSY 2021

Kehonhuoltokurssit

Liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa
Joogan, Tai Chin ja Pilateksen liikkeisiin pohjautuva rauhallinen tunti lisäämään liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa ja vahvistamaan syviä lihaksia. Rauhallinen musiikki ja lempeät liikkeet auttavat myös stressin hallinnassa.
Tunti sopii kaikille, jotka haluavat lisätä kehon ja mielen hyvinvointia. Aiempaa taustaa lajeista ei tarvitse olla.

HARJAVALTA
Torstaisin klo 19:15 – 20:15
2.9.-14.10.2021 | yht. 7x  | Hinta 70,00€

Paikka: Terveyspankki, toiminnallinen kuntokeskus
Harjavallankatu 14, Harjavalta

Ohjaaja: Sanna Mäkelä

EURA
Keskiviikkoisin klo 16:00 – 17:00
1.9.-13.10.2021 | yht. 7x  | Hinta 70,00€

Paikka: Urheilutalon Peilisali
Eurantie 33, Eura

Ohjaaja: Sanna Mäkelä

Paikat ostettavissa verkkokaupasta.

 

Yin Jooga

Yin jooga on rauhallista, lempeää ja meditatiivista joogaa. Jooga-asanoissa viivytään useita minuutteja, jolloin vaikutus ulottuu syvälle sidekudoksiin -kuten jänteisiin, nivelsiteisiin, nivelkapseleihin, rustoihin, luihin ja faskioihin.
Yin joogassa päästämme irti suorittamisesta ja annamme kehomme sekä mielemme rauhoittua.

Maanantaisin klo 17:30 – 18:30
23.8.-4.10.2021 | yht. 7x  | Hinta 87,50€

Paikka: Terveyspankki, tuki- ja liikuntaelinklinikan pikkusali
Harjavallankatu 17, Harjavalta

Paikat ostettavissa verkkokaupasta.

 

Painonhallintaryhmä

Matalan kynnyksen ryhmä tukemaan painonpudotusta ja painonhallintaa ammattilaisten avulla ja tuella.
Käymme läpi liikuntaan, ravintoon, lepoon ja arjen hallintaan liittyviä tekijöitä painonhallinnan taustalla.
Saat:
– Viikottainen painonseuranta ja kehonkoostumusmittaukset
– Valmentajien ja ryhmän tuki, oma kannustava Whatsapp -ryhmä
– Yhteisiä liikuntahetkiä
– Tietoa ja neuvoa ravitsemuksesta ja miten soveltaa niitä omaan arkeesi sopivaksi
– Kirjalliset, henkilökohtaisia tavoitteita tukevat ohjeet liikuntaa ja ruokailua varten
Tämä ei ole pikadieetti, vaan elämänmittaisten terveellisten tapojen ja tottumusten opettelua ja omaksumista. Tervetuloa juuri sellaisena, kuin olet.

Keskiviikkoisin klo 18:00 – 19:15
1.9. – 20.10.2021 | yht. 8x  | Hinta 199,00€

Paikka: Terveyspankki, tuki- ja liikuntaelinklinikan pikkusali
Harjavallankatu 17, Harjavalta

Valmentajina: Sanna Mäkelä & Anne Paavilainen

Paikat ostettavissa verkkokaupasta.

 

Tulossa myös seniorijumppaa, lisätietoa tulossa elokuulla.

 

 

 

 

Harjavalta Training on matalan kynnyksen liikuntatapahtuma suurella sykkeellä!

Tapahtuma siirtyy tämän hetken tiedon mukaan toukokuulle 2022!


Erilaisia jumppia, tuki- ja liikuntaelinklinikka Terveyspankin ammattilaiset pitämässä ilmaista pop-up vastaanottoa, arvontaa, sponsoreidemme tuotekassi, tarjouksia, tuote-esittelijöitä ja liikunnan iloa matalalla kynnyksellä!
Voit myös mittauttaa kehonkoostumuksesi hintaan 10€.
Pääsylipun hinnalla mahdollisuus osallistua kaikille päälavan jumpille. Pikkulavan jumpille ja BungyPump -kuntosauvalenkille paikkoja rajoitetusti.

HINTA:
29,00€
Sis. päälavan jumpat.
BungyPump -lenkki & pikkulavan jumpat ilmoittautumisjärjestyksessä.

59,00€ VIP-LIPPU
Vip-lounge, oma hierontajono, kehonkoostumusmittaus, jumppamatot odottamassa sinua, herkuttelua ja kuohuvaa (alkoholiton).
Vip-lipulla olet myös etuoikeutettu varaamaan pikkulavan jumppia.
Lippuja rajoitettu määrä.

ILMOITTAUTUMISOHJEET:
Ilmoittautuminen tapahtuu ylläolevalla ilmoittautumislomakkeella.
Lippuja myynnissä 450kpl.

MAKSUTAVAT:
Tilisiirto, ePassi, Smartum, Tyky, EazyBreak, Edenred

PAIKKA:
Harjavallan liikunta- & uimahalli
Yhdyskatu 2, Harjavalta

TUNTISISÄLLÖT:
-BUNGYPUMP: BungyPump -kuntoilusauvojen tekniikkalenkki. Sauvoissa on 4-6kg vastus, saat lenkkeilystä tehokkaan ja monipuolisen (sauvat saat ohjaajalta)
-TEHOTANSSI: Helppoa ja hauskaa jammailua hyvän musiikin tahdissa, eri tanssityyleistä nauttien
-BODYPUMP: Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Valitse itsellesi sopivat painot ja nauti hauskasta ja tehokkaasta treenistä. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.
-REISI-VATSA-PEPPU: Nimensä mukaisesti näille kohdealueille painottuva lihaskuntotunti. Jokainen harjoittelee oman kuntotasonsa mukaisesti
-BODYATTACK: Tule testaamaan kevään uutuustuntiamme! Intensiivinen treeni, joka yhdistää atleettiset aerobiset liikkeet voimaa ja kestävyyttä kehittäviin harjoituksiin. Tunti saa inspiraationsa erilaisista urheilulajeista ja sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.
-BODYCOMBAT: Taistelulajeista inspiraatiota saava energinen tunti, jossa iskut ja potkut yhdistyvät musiikin kanssa. Erinomainen tunti erityisesti niska-/hartiaseudulle
-VENYTTELYT JA RENTOUTUS: Päivän päättää rahoittavat ja palauttavat venyttelyt. Rentoutushetki auttaa vähentämään lihaskireyksiä ja tuomaan hyvää oloa keholle ja mielelle.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan! ♥
Sanna Raikunen
sanna@terveyspankki.fi

040 7613086

Seuraa tapahtumaa somessa!

Instagram:
@harjavaltatraining
Tapahtuman ikäraja on 12 vuotta.
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.  

Meillä Terveyspankilla voit mittauttaa kehonkoostumuksesi ammattilaisen ohjeistuksessa. Käytössämme on lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty Tanita -kehonkoostumusvaaka.

Kehonkoostumusanalyysi kertoo kehosi:
-rasvaprosentin
-lihasmassan määrän
-kokonaisaineenvaihdunnan
-metabolisen eli aineenvaihdunnallisen iän
-paljon muuta dataa
Mittaus vie aikaa n. 5-10 minuuttia ja saat itsellesi mittaustuloksen, jonka käymme kanssasi läpi.
Hinta 20€
Varaa aika kehonkoostumusmittaukseen nettivarauksestamme tai asiakaspalvelustamme.
Esteet mittaukselle:
Sydämentahdistin, raskaus, keinonivel

Terveyspankki on yrityksien terveellisen ja hyvinvoivan arjen kumppani.

Yrityspalvelumme koostuvat räätälöidyistä palveluista, joiden avulla voimme yhdessä tukea henkilöstön jaksamista ja terveellisiä elämäntapoja.

Terveyspankilta yrityksellenne tyky -päivät ja pidempiaikaiset hyvinvointikokonaisuudet. Meiltä saat laadukkaan, ammattitaitoisen ja monipuolisen valikoiman henkilöstönne terveyden, työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Fysioterapeuttiemme, ravintovalmentajamme ja ryhmäliikunnanohjaajiemme avulla saamme tarjottua teille kattavasti terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä.

Kauttamme on mahdollista järjestää myös viikottaisia liikunta- / hyvinvointiohjauksia Terveyspankin tiloissa tai haluamassanne paikassa. Halutessanne hyvinvointikokonaisuuksiin voi lisätä myös hoitolaitoksemme palveluita.

Liikunnanohjaus

Paikanpäällä tiloissamme, teidän tiloissanne tai etäyhteydellä.
Tuntisisältönä kaikki meidän ryhmäliikuntatuntimme. Suosittuja ovat esim. selkä- & niskajumppa, kehonhuolto & liikkuvuus, Pilates, ohjattu kuntosaliharjoittelu.

Ravintoluento

”Miten jaksan paremmin ruokavalion avulla, miten syödä vuorotyössä, miten ylläpidän tasapainoista ruokavaliota arjessani?”

Voimavarakeskeinen työhyvinvointi

Apua ja tukea omaan työhyvinvointiin ja arjen jaksamiseen ammattilaisen avulla!
Työhyvinvointiin vaikuttavat useat eri osa-alueet: omat voimavarasi, ajatuksesi, asenteesi, elämäntilanteesi ja tavat, joihin olet tottunut.
Tarkoituksenamme tällä valmennuksella on oppia löytämään myönteisiä tekijöitä itsessäsi ja ympäristössäsi, pohtia omaa roolia työhyvinvointisi rakentajana.
Keskitymme tekijöihin, joihin voit itse vaikuttaa, vahvistetaan voimavaratekijöitä arjessasi ja aloitetaan matka kohti hyvinvoivaa sinua!
Tältä valmennukselta saat voimavaroja myös arkeesi työn ulkopuolella. Lopussa voi olla  pieni rentoutusharjoitus mielen ja kehon rauhoittamiseen

Mitä sinun henkilöstösi tarvitsee juuri nyt?

Pyydä tarjous.

Terveyspankilta saat laadukkaat luennot ja koulutukset tarpeisiinne räätälöidysti.

Pyydä tarjous.

Järjestämme iloisia ja liikunnallisia lasten synttäreitä!

Synttäreihimme sisältyy tunnin ohjaus toivomallenne sisällöllä:
Temppurata
Tanssi
Leikit & pelit

Hinta: 80,00€
Hoitolaitoksen tiloissa ei voi syödä, mutta voitte halutessanne jakaa osallistujille vaikka herkkupussit tai voimme suositella paikallisia herkuttelupaikkoja.

Maksimiosallistujamäärä on aina ikä- ja sisältökohtainen, kysy lisää, autamme mielellämme järjestämään teille ihanat synttärit!