Siirry sisältöön

Liikunta ja ravinto

Liikunnan ja elämän iloa!

Lämpimästi tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä ja matalalla kynnyksellä, juuri sellaisena kuin olet! Monipuolisesta ryhmäliikuntatarjonnastamme löydät varmasti itsellesi mieleiset tunnit.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ko. tunneista tai hyvää kuntoa, sitä kehitämme tunneilla.
Ryhmäliikuntatunneille voit tulla mukaan koska tahansa, tunneille tulee tehdä sähköinen paikkavaraus.

Tuntilukujärjestys

Lukujärjestyksen tunteja pidetään sekä Terveyspankin liikuntasalissa os. Harjavallankatu 17, että Harjavallan liiikuntahallin monitoimisalisa, os. Yhdyskatu 2.

Kaikille tunneille tulee varata paikka. Suoran linkin paikkavarausjärjestelmään ja varausohjeet löydät kuvan alapuolelta. Varausjärjestelmä on aina ajan tasalla, sieltä voit milloin tahansa varmistaa varmistaa mahdolliset poikkeukset.

 

Ryhmäliikunnan lukujärjestys Kesä 2022

Ryhmäliikunnan lukujärjestys Syksy 2022

Terveyspankin osoite: Harjavallankatu 17, Harjavalta
Liikuntahallin osoite: Yhdyskatu 2, Harjavalta

Ryhmäliikuntakalenteri

Varausohjeet

Varaaminen
Kaikille ryhmäliikuntatunneille tulee varata paikka sähköisen varausjärjestelmän kautta. Tuntivarauksia pääsee tekemään aikaisintaan 14 vuorokautta etukäteen ja paikat ovat varattavissa aina tunnin alkuun saakka.

Varaathan vain ne tunnit joille osallistut.

Peruutus
Mikäli et pääse paikalle varaamallesi tunnille, pääset peruuttamaan sen viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkamista. Peruutuslinkki löytyy varauksen yhteydessä tulleesta sähköpostiviestistä.

Mikäli varausta ei peruuta, 2 peruuttamattoman tunnin jälkeen mahdollisuus varata tunteja lukittuu automaattisesti 3 viikoksi.

Jonopaikat
Mikäli toivomasi tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle. Jos joku ilmoittautuneista peruuttaa osallistumisensa, nostaa järjestelmä ensimmäisenä jonossa olevan tunnille. Paikan varauksesta lähtee osallistujalle sähköposti. Järjestelmä nostaa tunnille siihen saakka, että tunnin alkuun on 2 tuntia.

Tuntikuvaukset

Les Mills BodyCombat®
BODYCOMBAT® on kamppailulajeihin pohjautuva ryhmäliikuntatunti. Tunti sopii kenelle tahansa, eikä tunnille osallistuminen vaadi lajitaustaa kamppailulajeista. BODYCOMBAT® tunti kehittää hapenottokykyä, voimaa, keskivartaloa, mutta sillä on paljon myös positiivisia vaikutuksia psyykkisesti. Tunti kehittää myös henkistä kapasiteettia, voimaannuttaa ja nostaa itsetuntoa. BODYCOMBAT® sisältää paljon autenttisia liikkeitä eri lajeista, kuten nyrkkeilystä, taekwondosta ja karatesta, vaikka varsinaista kontaktia ei olekaan. Tunnilla on korkea energia ja se sopii kenelle vain haastetta kaipaavalle.

Les Mills BodyPump®
Maailman suosituin ryhmöliikuntatunti BodyPumo on tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Valitse itsellesi sopivat painot ja nauti hauskasta ja tehokkaasta treenistä. Kokeile, huomaat tulokset! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnilla käydään läpi kaikki kehon päälihasryhmät, eikä tunti sisällä askelsarjoja.

LesMills BodyAttack™ on tehokas, koko kehon kiinteytykseen ja parempaan hapenottokykyyn tähtäävä tunti. Juoksua ja aerobiciä yhdistelevällä tunnilla on intervalli-tyyppisiä jaksoja, jossa jokaista sykettä kohottavaa osuutta seuraa palautumisjakso.
Liikesarjat ovat helppoja, mutta tehokkaita perusliikkeitä, kuten hyppyjä, juoksua ja kyykkyjä. Vastuksena on ainoastaan kehon oma paino. Lihaskunto-osioissa tehdään punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä.
Ohjaaja tarjoaa mukanaolijoille vaativuudeltaan eritasoisia vaihtoehtoja liikkeiden suorittamiseen. Lopussa on rauhallinen venyttelyosuus.
BODYATTACK™ parantaa sydämen ja keuhkojen toimintaa, lisää luuntiheyttä ja vahvistaa niveliä ja jänteitä, kuluttaa tehokkaasti energiaa ja kiinteyttää tehokkaasti. Tunti sopii kaikenkuntoisille, jotka pitävät helposta liikkumisen riemusta!

Tehotanssi
Hauska ja tehokas tanssillinen tunti, jonne uskaltautuu mukaan milloin tahansa. Tunnilla nautitaan monipuolisesta musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien liikkeiden ja fiiliksen mukaan. Jokainen tanssii omalla tyylillään, joten ei ole väliä vaikka olisit vasta-alkaja. Jokaiseen kappaleeseen on omat helpot koreografiat. Heittäydy mukaan, nauti liikkeestä ja päästä sisäinen disco diva esille!

Toiminnallinen
Ohjatut Toiminnalliset -tuntimme sopivat sinulle, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta harjoittelusta ja haluat kehittää voimaa & kestävyyttä. Tunneilla hyödynnämme Terveyspankin monipuolista välineistöä ja tunti sisältää harjoittelua mm. levytangolla, käsipainoilla & kahvakuulilla. Tunnilla tehdään myös tehokas ja monipuolinen kunto-osuus, josta saat hyviä vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluusi.

RVP
Perinteinen muokkausjumppa. Alkulämmittely musiikin tahdissa, jonka jälkeen erilaisia lihaskuntoliikkeitä kehonpainoa ja kuminauhaa hyödyntäen. Yksinkertaiset, mutta tehokkaat liikkeet. Mukana sykkeennosto-osuus tehokkaaseen kunnonkohotukseen ja kalorien polttoon. Tunnin tehoa voit itse säädellä omaan kuntotasoosi sopivaksi. Lopussa ihanat venyttelyt.

Ulkotreenit
Mahtavat kesäiset ulkotreenit Terveyspankin sisäpihalla tarjoavat ulkoilmasta nauttimisen lisäksi omalla kehonpainolla ja pienvälineistöllä tehtäviä monipuolisia harjoitteita.
Varaa mukaasi ulkoliikuntaan sopiva varustus, omaa jumppamattoa et tarvitse. Sateen sattuessa tunti pidetään sisällä Toiminnallisena treeninä.

Tiedot vaihtuvista workshopeistamme löydät kohdasta Ryhmät ja kurssit. 

Hinnasto

Kertakäynti 10€
10x-kortti (voimassa 6kk) 70€
Kuukausikortti 45€

Kortit voit ostaa paikanpäältä ennen / jälkeen ryhmäliikuntatunnin tai asiakaspalvelustamme.
Kuukausikortti on määräaikainen ja voimassa aina ostohetkestä kuukauden. Kortti ei uusiudu automaattisesti, vaan voit lunastaa uuden kuukausikortin aina, kun haluat.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tältä sivulta löydät kaikki alkavat workshopit ja kurssit.

Huomioithan, että ilmoittautuminen kursseille on aina sitova ja workshop/kurssimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi, vaikka kurssille ei osallistuisi.
Lisätietoa: info@terveyspankki.fi tai puh. 020 7710 8609

Ilmoittaudu tästä

SYKSY 2022

 

Kehonhuoltokurssit

Liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa
Joogan, Tai Chin ja Pilateksen liikkeisiin pohjautuva rauhallinen tunti lisäämään liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa ja vahvistamaan syviä lihaksia. Rauhallinen musiikki ja lempeät liikkeet auttavat myös stressin hallinnassa.
Tunti sopii kaikille, jotka haluavat lisätä kehon ja mielen hyvinvointia. Aiempaa taustaa lajeista ei tarvitse olla. Kehonhuoltotunneille voit osallistua myös etänä suljetussa Facebook -ryhmässä. Tunti kuvataan aina torstain ohjauksesta ja on katsottavissa myös jälkikäteen.

EURA
Keskiviikkoisin klo 16:00 – 17:00
7.9. – 19.10.2022 | yht. 7x  | Hinta 70,00€
Paikka: Urheilutalon Peilisali
Eurantie 33, Eura
Ohjaaja: Sanna Mäkelä

HARJAVALTA
Torstaisin klo 19:30-20:30
8.9. – 20.10.2022 | yht. 7x  | Hinta 70,00€
Paikka: Harjavallan liikunta- ja uimahalli, monitoimisali
Yhdyskatu 2
Ohjaaja: Sanna Mäkelä

Ilmoittaudu tästä

 

BodyCombat tekniikka Workshop

Tervetuloa pureutumaan BodyCombat -tunnin tekniikoihin tälle paljon toivotulle workshopille!
Workshopissa pääset kokeilemaan iskujen ja potkujen tuntumaa mm. nyrkkeilysäkkeihin.

Käymme läpi mm. lyöntien ja potkujen oikeat ja tehokkaat tekniikat, hyppypotkut, keskivartalon & lantion käyttö, jalkojen asemointi potkujen ja lyöntien tehostamisessa ja iskujen rentous & räjähtävyys.

BodyCombat on taistelulajeihin pohjautuva LesMills -konseptin ryhmäliikuntatunti, jonka löydät valikoimastamme. Workshop sopii sekä BodyCombatin harrastajille, että taistelulajien harrastajille ja tietenkin lajiin tutustujille.

La 27.8.2022 klo 11:00-12:30

Paikka: Harjavallan liikunta- & uimahalli, os. Yhdyskatu 2
Ohjaaja: Reija Halmela
Hinta: 20,00€

Ilmoittaudu tästä

Astangajooga

Ohjatulle astangajoogatunnille ovat tervetulleita kaiken tasoiset, jo astangajoogaan aiemmin tutustuneet joogaajat (alkeiskurssi käytynä).
Anu Abdi (os.Jalonen) ohjaa tunnit pikkuhiljaa edeten kohti puolikasta ykkössarjaa, opettaen tarvittavat variaatiot ja tavat tehdä harjoitusta kehoa ja sen rajoituksia kuunnellen. Lisätiedot tunnin sisällöstä, astangasta astangajooga.anu@gmail.com.

Keskiviikkoisin klo 18:00 – 19:30
3.8. – 31.8.2022, yht 5x

Paikka: Terveyspankki, tuki- ja liikuntaelinklinikan pikkusali
Harjavallankatu 17, Harjavalta
Ohjaaja: Anu Abdi (os. Jalonen)
Hinta:  70€

Ilmoittaudu tästä

Seniorijumppa

Iloista kuntoliikuntaa, josta saat tukea ja voimaa arkeesi. Yhdessä tekeminen vahvistaa myös mielen hyvinvointia.
Kehitämme tasapainoa, liikkuvuutta, perusvoimaa ja pidämme myös rentoutushetkiä. Apuvälineinä käytetään kuminauhoja, keppiä ja omaa kehonpainoa. Mahdollisuus myös istua liikkeiden aikana.

Tiistaisin klo 10:15 – 11:00
2.8. – 20.9.2022  |  yht. 8x  | Hinta 59€

Paikka: Terveyspankki, tuki- ja liikuntaelinklinikan pikkusali
Harjavallankatu 17, Harjavalta
Ohjaaja: Marianne Kuusimäki

Ilmoittautuminen ja lisätietoa Puh. 020 77108609 tai info@terveyspankki.fi

 

Painonhallintaryhmä

Tulossa taas syksyllä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terveyspankki tarjoaa personal trainer- palveluita ja ravintovalmennusta auttamaan ja tukemaan sinua kohti terveellisiä elämäntapoja.  Ravintovalmennuksemme perustuvat tutkittuun tietoon, jota sovelletaan sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivaksi. Tiimimme liikunnan ja terveyden asiantuntijat tarjoavat laadukkaat ja ammattitaitoiset valmennukset. Käytössämme on myös Tanita -kehonkoostumusmittari tulosten luotettavaan tulkintaan.

Valmennukseen voit tulla juuri sellaisena, kuin olet, me autamme sinua mielellämme.

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen ajanvarauksestamme.

Hinnasto (personal trainer & ravintovalmennus)

Kunto-ohjelma 1-jakoinen 50€
Kunto-ohjelma 2-jakoinen 60€
Kunto-ohjelma 3-jakoinen 70€
Ruokavalio-ohjelma 100€
Ruokapäiväkirjan analysointi ja kirjallinen palaute 70€
Ruokapäiväkirjan analysointi ja palaute osana valmennustapaamisia 30€

Valmennustapaamiset

1 tapaamiskerta 60€
2 tapaamiskertaa 110€
3 tapaamiskertaa 160€
4 tapaamiskertaa 210€
5 tapaamiskertaa 250€
6 tapaamiskertaa 300€
7 tapaamiskertaa 350€
8 tapaamiskertaa 395€
9 tapaamiskertaa 440€
10 tapaamiskertaa 480€

Valmennuspaketit

Valmennuspakettien valmennustapaamiset voit jakaa toiveidesi mukaan ravintovalmentajan ja valmentajan tapaamisiin.

Paketti 1. 

3 x valmennustapaamista
(personal trainer ja/tai ravintovalmentaja)

Henkilökohtainen harjoitusohjelma
2 x kehonkoostumusmittaus

 

215€
Paketti 2.

5 x valmennustapaamista
(personal trainer ja/tai ravintovalmentaja)

Henkilökohtainen harjoitusohjelma
3 x kehonkoostumusmittaus

325€
Paketti 3.

7 x valmennustapaamista
(personal trainer ja/tai ravintovalmentaja)

Henkilökohtainen harjoitusohjelma
5 x kehonkoostumusmittaus

420€
Paketti 4.

10 x valmennustapaamista
(personal trainer ja/tai ravintovalmentaja)

Henkilökohtainen harjoitusohjelma
7 x kehonkoostumusmittausta

550€
Valmentajamme 

Ilpo Eloranta
Anne Hakanen
Pasi Hänninen
Elli-Maija Julin
Juuso Koskela
Joanna Kulmala

Ravintovalmentaja

Mia Laakso

Valmennuspaketteihin voit hyödyntää liikuntaetuuksiasi tai maksaa osissa. Erämaksut käytössä ostaessasi paketit verkkokaupastamme.
Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen nettivarauksestamme.

 

Meillä Terveyspankilla voit mittauttaa kehonkoostumuksesi ammattilaisen ohjeistuksessa. Käytössämme on lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty Tanita -kehonkoostumusvaaka.

Kehonkoostumusanalyysi kertoo kehosi:
-rasvaprosentin
-lihasmassan määrän
-kokonaisaineenvaihdunnan
-metabolisen eli aineenvaihdunnallisen iän
-paljon muuta dataa
Mittaus vie aikaa n. 5-10 minuuttia ja saat itsellesi mittaustuloksen, jonka käymme kanssasi läpi.
Hinta 20€
Varaa aika kehonkoostumusmittaukseen nettivarauksestamme tai asiakaspalvelustamme.
Esteet mittaukselle:
Sydämentahdistin, raskaus, keinonivel

Terveyspankki on yrityksien terveellisen ja hyvinvoivan arjen kumppani.

Yrityspalvelumme koostuvat räätälöidyistä palveluista, joiden avulla voimme yhdessä tukea henkilöstön jaksamista ja terveellisiä elämäntapoja.

Terveyspankilta yrityksellenne tyky -päivät ja pidempiaikaiset hyvinvointikokonaisuudet. Meiltä saat laadukkaan, ammattitaitoisen ja monipuolisen valikoiman henkilöstönne terveyden, työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Fysioterapeuttiemme, ravintovalmentajamme ja ryhmäliikunnanohjaajiemme avulla saamme tarjottua teille kattavasti terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä.

Kauttamme on mahdollista järjestää myös viikottaisia liikunta- / hyvinvointiohjauksia Terveyspankin tiloissa tai haluamassanne paikassa. Halutessanne hyvinvointikokonaisuuksiin voi lisätä myös hoitolaitoksemme palveluita.

Liikunnanohjaus

Paikanpäällä tiloissamme, teidän tiloissanne tai etäyhteydellä.
Tuntisisältönä kaikki meidän ryhmäliikuntatuntimme. Suosittuja ovat esim. selkä- & niskajumppa, kehonhuolto & liikkuvuus, Pilates, ohjattu kuntosaliharjoittelu.

Ravintoluento

”Miten jaksan paremmin ruokavalion avulla, miten syödä vuorotyössä, miten ylläpidän tasapainoista ruokavaliota arjessani?”

Voimavarakeskeinen työhyvinvointi

Apua ja tukea omaan työhyvinvointiin ja arjen jaksamiseen ammattilaisen avulla!
Työhyvinvointiin vaikuttavat useat eri osa-alueet: omat voimavarasi, ajatuksesi, asenteesi, elämäntilanteesi ja tavat, joihin olet tottunut.
Tarkoituksenamme tällä valmennuksella on oppia löytämään myönteisiä tekijöitä itsessäsi ja ympäristössäsi, pohtia omaa roolia työhyvinvointisi rakentajana.
Keskitymme tekijöihin, joihin voit itse vaikuttaa, vahvistetaan voimavaratekijöitä arjessasi ja aloitetaan matka kohti hyvinvoivaa sinua!
Tältä valmennukselta saat voimavaroja myös arkeesi työn ulkopuolella. Lopussa voi olla  pieni rentoutusharjoitus mielen ja kehon rauhoittamiseen

Mitä sinun henkilöstösi tarvitsee juuri nyt?

Pyydä tarjous.

Terveyspankilta saat laadukkaat luennot ja koulutukset tarpeisiinne räätälöidysti.

Pyydä tarjous.

Järjestämme iloisia ja liikunnallisia lasten synttäreitä!

Synttäreihimme sisältyy tunnin ohjaus toivomallenne sisällöllä:
Temppurata
Tanssi
Leikit & pelit

Hinta: 90,00€
Hoitolaitoksen tiloissa ei voi syödä, mutta voitte halutessanne jakaa osallistujille vaikka herkkupussit tai voimme suositella paikallisia herkuttelupaikkoja.

Maksimiosallistujamäärä 10hlö.
Autamme mielellämme järjestämään teille ihanat synttärit!

Harjavalta Training on matalan kynnyksen liikuntatapahtuma suurella sykkeellä!

Tapahtuma tulossa la 13.5.2033

Päivä täynnä erilaisia jumppia, tuki- ja liikuntaelinklinikka Terveyspankin ammattilaiset pitämässä ilmaista pop-up vastaanottoa, arvontaa, tarjouksia, tuote-esittelijöitä ja liikunnan iloa matalalla kynnyksellä!

Tapahtuman aikataulut julkaistaan myöhemmin.

ILMOITTAUTUMISOHJEET
Ilmoittautuminen alkaa 14.2.2023
Ilmoittautumislomake aukeaa kotisivuillemme.

PAIKKA:
Harjavallan liikunta- & uimahalli
Yhdyskatu 2, Harjavalta

Instagram:
@harjavaltatraining
Tapahtuman ikäraja on 12 vuotta.
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.