Siirry sisältöön

Hoitolaitos

Ortopedinen osteopaatti on tuki- ja liikuntaelinvaivojen asiantuntija, jonka tavoitteena on tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttaminen ja ylläpitäminen.

Osteopaatilla on käytössään monipuolinen tekniikkavalikoima, joka koostuu erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista, nivelten mobilisaatiosta ja manipulaatiosta, nikamakäsittelyistä, faskiatekniikoista, sekä terapeuttisen harjoittelun ohjaamisesta. Osteopaatin hoitoon voit hakeutua lukuisten erilaisten vaivojen takia, esimerkiksi akuutit tai krooniset selkäkivut ja iskias,  raajojen puutumiset ja säryt, niska-hartiasäryt, tension neck, päänsärkyoireet, huimaus, migreeni ja tinnitus. Tenniskyynärpää, urheilu- ja rasitusvammat.

Osteopatiassa käytetään erilaisia pehmytkudostekniikoita, kuten triggerpistehoidot, lihaskalvo- eli faskiatekniikat ja spesifit hierontatekniikat. Lisäksi kivunhoitoon dry needling -neulahoito länsimaisen lääketieteen diagnostiikan mukaisesti. www.dryneedling.fi

Hoitokäynnin hinta

Ensikäynti 45min 69€
Jatkokäynti 30min 69€

Fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpitää ihmisen toimintakykyä ja liikkumista.
Fysioterapiapalveluja voi varata myös ilman lääkärin lähetettä.

Hinnasto

30min 45€
45min 52€
60min 60€

Äitiysfysioterapia

60min 60€

Vaativa fysioterapia

30min 49€
45min 59€
60min 69€

Kotikäynti +10€

Meiltä myös hoitolaitoskäynnit.

Hinnasto

30min 35€
45min 45€
60min 55€
75min 65€
90min 70€
120min 95€

Purentalihashieronta

60min 55€

Purentalihaksiston kireydet ja kiputilat ovat melko yleinen vaiva, jotka voi aiheuttaa pelottavankin tuntuisia oireita. Purentalihashieronnalla voidaan auttaa rentouttamaan niska-hartiaseudun ja purennan lihaksia ja näin vähentämään kipua ja oireilua.

Oireita voi olla mm:

 • Pään tai kasvojen alueen säryt
 • Migreeni
 • Huimaus
 • Korvaoireet: tinnitus, kipu, kutina, humina
 • Hampaiden säryt tai arkuus
 • Leukanivelen naksuminen tai kasvojen puutuminen
 • Bruksaaminen / narskuttelu
 • Palan tunne kurkussa tai närästyksen kaltaiset oireet

Selän ja niskan alueet ovat vahvasti yhteydessä purentalihaksiston kireyksiin, joten hoidossa käydään huolellisesti läpi hartiaseutu, niskan ja kaulan alue, kallonpohja, kasvojen ja pään alue, purentalihakset suun ulko- ja sisäpuolelta ja tapauskohtaisesti myös rintalihakset.
Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja kasvojen & leuan alue tuntuu ”vapautuneelta”.
Hoito suunnitellaan aina sinulle yksilöllisesti.

MamaMassage®

60min 55€
75min 65€
90min 70€

Lempeää äitiyshierontaa raskaana oleville, synnytyksestä palautuville ja lantionpohjaa, erkaumaa tai arpikudosta kuntouttaville.

Ammattitaitoisella ja kehoa kuuntelevalla hoidolla voidaan helpottaa raskausajan kiputiloja, tasapainottaa kehoa synnytystä varten ja edistää synnytyksestä palautumista.

MamaMassage® on ihanan rauhallista, rentouttavaa ja hoitavaa hierontaa, jossa voidaan hoidon tukena käyttää myös nivelmobilisointeja, lempeitä venytyksiä ja erilaisia faskiatekniikoita.
Hoidossa tärkeänä osana on myös tukea keskivartalon, lantionpohjan, erkauman ja arpikudoksen palautumista. Arpikudoskäsittelyä voidaan tehdä, vaikka sektiosta olisikin jo pidempi aika.

Hoitokäyntien sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti sinulle, hoito on turvallinen ja Terveyspankin hoitaja on Valviran rekisterissä oleva terveydenhuoltoalan ammattilainen.
Hieronnassa voi käydä koko raskausajan. Hoitoasento valitaan toiveidesi mukaan: asentotyynyllä tuettuna kylkimakuu, kohotettu istuma-asento tai etunojassa istuminen.

 • Raskaana oleville
 • Synnytyksestä palautuville
 • Vatsalihasten erkaumaa kuntouttaville
 • Lantionpohjan toimintahäiriöitä kuntouttavalle
 • Arpikudoskäsittelyä
 • Faskiakäsittelyä
 • Kinesioteippausta

MamaMassage® -koulutuksen on käynyt Sanna Mäkelä ja hoito on varattavissa MamaMassage -nimellä. Myös muut Terveyspankin ammattilaiset hoitavat mielellään odottavia ja synnyttäneitä äitejä.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on ensisijaisesti hoivaavaa, stressiä poistava hoitomuoto ja sitä kutsutaan syystäkin ”stressipesuksi”. Hoito kohdistuu päänahkaan, korviin, kasvoihin, niska-hartiaseutuun ja olkavarsiin.
Hoito on tehokas tapa helpottaa niska-hartiaseudun jännitystiloja. Hoito vapauttaa endorfiineja, mielihyvää aiheuttavia hormoneja ja tämän seurauksena hoito lisää elinvoimaisuutta, virkistää sekä rentouttaa kehoa ja mieltä.

Hoitoasento:
Istuen, hoitajana Henna Mansikkamäki & Sanna Mäkelä (hoitoajat 30min ja 45min)
Makuulla, hoitajana Sanna Mäkelä (hoitoajat 45min ja 60min)

30min 35€
45min 45€
60min 55€

Mikäli haluat yhdistää hoitokäynnille hierontaa myös muille kehon alueille, voit varata Sannalle normaalin hieronta-ajan haluamallasi kestolla ja toteutamme toiveidesi mukaisen kokonaisuuden ajan puitteissa.

Sarjakortit

3 x 30min

3 x 45min

3 x 60min

3 x 90min

102€

132€

162€

207€

5 x 30min

5 x 45min

5 x 60min

5 x 90min

165€

215€

265€

340€

10 x 30min

10 x 45min

10 x 60min

10 x 90min

320€

420€

520€

670€

Hieronnan pituus

Katso tästä vinkkejä sopivan pituisen hieronta-ajan valitsemiseksi ja koosta itsellesi sopiva kokonaisuus. Muistathan, että nämä ovat vain vaihtoehtoja ja suunnittelemme aina kanssasi juuri sinua palvelevan kokonaisuuden.

Pään alue (päänahka, kasvot & purentalihakset pinnalta) 30min
Purentalihakset suun sisältä 15min
Niska-hartiaseutu & kaulan alue 30min
Rintakehä & rintalihakset 15min
Käsivarret 15min
Yläselkä 15min
Alaselkä 15min
Pakarat & lonkankoukistajat 15min
Reidet (etu-, taka-, & sisäreidet) 30min
Pohkeet & jalkapohjat 15min

 

Jalkojen hyvinvoinnilla on vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.  Terveydenhuoltoalan ammattilaisena jalkahoitajamme osaa ottaa huomioon myös jalkaterveyttä heikentävät sairaudet, mm. diabetes, nivelrikko, nivelreuma, perifeeriset verenkiertosairaudet, neurologiset sairaudet, psoriasis ym. ihosairaudet. Jalkahoitajalta saat omahoitoon liittyvää tietoa yksilöllisesti.

Perusjalkahoito

 58€

 60min

Jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkaaminen, kynsinauhojen siistiminen, kynnen ohentaminen, känsien/kovettumien poistaminen, tarvittaessa kevennykset (esim. fleecy web tai geeliputki), rasvaushieronta, kynsiöljy ja omahoito-ohjaus.

Jalkahoidon yhteydessä:

 • Kynsien lakkaus  12€,   lakkapullon saat mukaasi.
 • Kynsien lakkaus 5€,   kun oma lakka mukana
 • Sormen kynsien leikkaaminen ja viilaaminen 12€
 • Kynnen oikaisuhoito 20€ / kynsi

Omahoitoon liittyvää tietoa yksilöllisesti.

Vaativampi jalkahoito

 83€

 90min

Perusjalkahoito asiakkaille, joilla sekä paksuuntuneet kynnet, että paljon kovettumia ja/tai känsiä.

Hemmotteleva jalkahoito

 83€

 90min

Jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkaaminen, kynsinauhojen siistiminen, kynnen ohentaminen, känsien/kovettumien poistaminen, tarvittaessa kevennykset (esim. fleecy web tai geeliputki), rasvaushieronta, kynsiöljy ja omahoito-ohjaus.

Hemmottelevaan jalkahoitoon sisältyy myös kynsien lakkaus (lakan saat mukaasi hoitolasta) ja valintasi mukaan joko kuorinta & naamio tai pidempi jalkojen hieronta.

Varpaankynsien leikkaaminen

33€

30min

Jalkojen desinfiointi, kynsien leikkaaminen ja siistiminen (hoitoajan puitteissa voidaan tehdä myös hieman paksuuntuneen kynnen ohennusta), kynsiöljy, tarvittaessa sisäänpäin kasvavan kynnen reunan alle kuitunauha.

Iho- tai kynsimuutosten hoitaminen

38€

45min

Jalkakylpy ja jalkojen desinfiointi, hoidontarpeen mukaan valitaan yksi seuraavista vaihtoehdoista:

kynsien leikkaaminen ja ohennus / känsien & kovettumien poistaminen  / kantapääkovettumien poistaminen.

Hoidontarpeen mukaan valitaan joko kynsiöljy tai jalkaterien rasvaus. Tarvittaessa sisäänpäin kasvavien kynsien reunojen alle kuitunauha. Omahoito-ohjaus.

Luga Clip kynnenoikaisuhoito

22€/ 1 kynsi

42€ / 2 kynttä

30min

45min

Akryyliliuskan avulla (liimataan kynteen) kynnenoikaisu sisäänpäin kasvaneelle kynnelle. Lisäksi kynsi tarvittaessa leikataan, ohennetaan, putsataan ja kynnen reunojen alle laitetaan copoline -kuitunauha. Liuskan paras vaikutus kestää noin 2-3 viikkoa. Sen jälkeen suositellaan vaihtamaan liuska. Mikäli liuska irtoaa alle kahden viikon sisällä, voidaan samaan hintaan toistaa yhden liuskan liimaaminen.

Lasten ja nuorten jalkahoito alle 18-vuotiaille

44€

50min

Jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkaaminen, kynsinauhojen siistiminen, tarvittaessa pienten ongelmakohtien hoitaminen, kynsiöljy, rasvaushieronta ja omahoito-ohjaus

Kynsien lakkaus 12€, lakkapullon saat mukaasi.

Kotikäynti +10€

Rentouttava hemmotteluhieronta

70€

 90min

Rentouttava hemmotteluhieronta

95€

120min

Kiireetön, stressiä poistava hemmotteluhieronta, joka tehdään rauhallisin ja lempein ottein.
Hieronta tehdään makuuasennossa ja siinä käsitellään lempeästi intialaisella päähieronnalla pään ja kasvojen alue, niska-hartiaseutu ja rintakehän alue.
Kädet hierotaan olkapäistä sormenpäihin ja lopuksi käsittelemme jalat polvista varpaisiin asti.
120min hoidossa ehtii käymään koko kehon tai halutessasi keskittyä pidempään vaikka jalkapohjien hierontaan.
Otamme sinut vastaan ihanassa tunnelmallisessa hoitohuoneessamme, jossa saat käpertyä peiton alle ja taustalla soi rauhoittava musiikki.
Saat olla omassa rauhassasi ja vain nauttia olostasi.
Rentouttavan hemmotteluhieronnan voit varata Sanna Mäkelälle.

Hemmotteleva jalkahoito

 83€

 90min

Jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkaaminen, kynsinauhojen siistiminen, kynnen ohentaminen, känsien/kovettumien poistaminen, tarvittaessa kevennykset (esim. fleecy web tai geeliputki), rasvaushieronta, kynsiöljy ja omahoito-ohjaus.

Hemmottelevaan jalkahoitoon sisältyy myös kynsien lakkaus (lakan saat mukaasi hoitolasta) ja valintasi mukaan joko kuorinta & naamio tai pidempi jalkojen hieronta.

Rentouttava ihonhoito käsille tai jaloille

 58€

60min

Hoitoa ja hemmottelua luonnonmukaisilla Phyt´s -tuotteilla. Hoitoon sisältyy kylpy, puhdistus, kuorinta, kynsinauhojen hoitaminen, kevyt hieronta, naamio ja rasvaus.

Jalkojen rentoutushieronta

 45€

 45min

Jalkakylpy/jalkojen desinfiointi ja rentouttava, kevyt hieronta.

Intialainen päähieronta

35€ 30min
45€ 45min
55€ 60min

Sokerointi

Sääret 44€

Terveyspankilta saat ammattitaitoista hoitoa myös kotiisi.

Kotikäynteihin sisältyvät palvelut: jalkahoidot, fysioterapia, hieronta, personal trainer

Hinta: +10€ (ei koske PT-palvelua)

Varaa kotikäynti: soittamalla meille puh. 020 77108609 tai laita viestiä info@terveyspankki.fi