Siirry sisältöön

Hoitolaitos

Ortopedinen osteopaatti on tuki- ja liikuntaelinvaivojen asiantuntija, jonka tavoitteena on tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttaminen ja ylläpitäminen.

Osteopaatilla on käytössään monipuolinen tekniikkavalikoima, joka koostuu erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista, nivelten mobilisaatiosta ja manipulaatiosta sekä terapeuttisen harjoittelun ohjaamisesta. Osteopaatin hoitoon voit hakeutua lukuisten erilaisten vaivojen takia, esimerkiksi akuutit tai krooniset selkäkivut ja iskias,  raajojen puutumiset ja säryt, niska-hartiasäryt, tension neck, päänsärkyoireet, huimaus, migreeni ja tinnitus. Tenniskyynärpää, urheilu- ja rasitusvammat.

Osteopatiassa käytetään erilaisia pehmytkudostekniikoita, kuten triggerpistehoidot, lihaskalvo- eli faskiatekniikat ja spesifit hierontatekniikat. Lisäksi kivunhoitoon dry needling -neulahoito länsimaisen lääketieteen diagnostiikan mukaisesti. www.dryneedling.fi

Hoitokäynti 60€

Fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpitää ihmisen toimintakykyä ja liikkumista.
Fysioterapiapalveluja voi varata myös ilman lääkärin lähetettä.

Hinnasto

30min 40€
45min 47€
60min 55€

Kotikäynti +10€

Hinnasto

30min 30€
45min 39€
60min 48€
90min 65€

Sarjakortit

3 x 45min

3 x 60min

3 x 90min

114€

141€

192€

5 x 45min

5 x 60min

5 x 90min

188€

233€

315€

10 x 45min

10 x 60min

370€

460€

Intialainen päähieronta

30min 30€
45min 39€

Jalkojen hyvinvoinnilla on vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.  Terveydenhuoltoalan ammattilaisena jalkahoitajamme osaa ottaa huomioon myös jalkaterveyttä heikentävät sairaudet, mm. diabetes, nivelrikko, nivelreuma, perifeeriset verenkiertosairaudet, neurologiset sairaudet, psoriasis ym. ihosairaudet. Jalkahoitajalta saat omahoitoon liittyvää tietoa yksilöllisesti.

Perusjalkahoito

 52€

 60-75min

Jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkaaminen, kynsinauhojen siistiminen, kynnen ohentaminen, känsien/kovettumien poistaminen, tarvittaessa kevennykset (esim. fleecy web tai geeliputki), rasvaushieronta, kynsiöljy ja omahoito-ohjaus.

Jalkahoidon yhteydessä:

  • Kynsien lakkaus  10€     Lakkapullon saat mukaasi.
  • Kuorinta ja naamio 15€
  • Kynnen oikaisuhoito 13€ / kynsi

omahoitoon liittyvää tietoa yksilöllisesti.

Hemmotteleva jalkahoito

 77€

 90min

Jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkaaminen, kynsinauhojen siistiminen, kynnen ohentaminen, känsien/kovettumien poistaminen, tarvittaessa kevennykset (esim. fleecy web tai geeliputki), rasvaushieronta, kynsiöljy ja omahoito-ohjaus.

Hemmottelevaan jalkahoitoon sisältyy myös kynsien lakkaus ja valintasi mukaan joko kuorinta & naamio tai pidempi jalkojen hieronta.

Varpaankynsien leikkaaminen

27€

30min

Jalkojen desinfiointi, kynsien leikkaaminen ja siistiminen (hoitoajan puitteissa voidaan tehdä myös hieman paksuuntuneen kynnen ohennusta), kynsiöljy, tarvittaessa sisäänpäin kasvavan kynnen reunan alle kuitunauha.

Iho- tai kynsimuutosten hoitaminen

32€

45min

Jalkakylpy ja jalkojen desinfiointi, hoidontarpeen mukaan valitaan yksi seuraavista vaihtoehdoista:

kynsien leikkaaminen ja ohennus / känsien & kovettumien poistaminen  / kantapääkovettumien poistaminen.

Hoidontarpeen mukaan valitaan joko kynsiöljy tai jalkaterien rasvaus. Tarvittaessa sisäänpäin kasvavien kynsien reunojen alle kuitunauha. Omahoito-ohjaus.

Luga Clip kynnenoikaisuhoito

17€/ kynsi

30min

Akryyliliuskan avulla (liimataan kynteen) kynnenoikaisu sisäänpäin kasvaneelle kynnelle. Lisäksi kynsi tarvittaessa leikataan, ohennetaan, putsataan ja kynnen reunojen alle laitetaan copoline -kuitunauha. Liuskan paras vaikutus kestää noin 2-3 viikkoa. Sen jälkeen suositellaan vaihtamaan liuska. Mikäli liuska irtoaa alle kahden viikon sisällä, voidaan samaan hintaan toistaa yhden liuskan liimaaminen.

Lasten ja nuorten jalkahoito alle 18-vuotiaille

38€

50min

Jalkojen tutkiminen, jalkakylpy, kynsien leikkaaminen, kynsinauhojen siistiminen, tarvittaessa pienten ongelmakohtien hoitaminen, kynsiöljy, rasvaushieronta ja omahoito-ohjaus

Kotikäynti +10€

Jalkojen tai käsien hemmotteluhoito

 49€

45min

Hoitoa ja hemmottelua luonnonmukaisilla Phyt´s -tuotteilla. Hoitoon sisältyy kylpy, puhdistus, kuorinta, kynsinauhojen hoitaminen, kevyt hieronta, naamio ja rasvaus.

Jalkojen rentoutushieronta

 38€

 45min

Jalkakylpy/jalkojen desinfiointi ja rentouttava, kevyt hieronta.

Intialainen päähieronta

30€ 30min
39€ 40min

Sokerointi

Sääret 39€

Terveyspankilta ammattitaitoiset ja lämminhenkiset hoivapalvelut.

Hoivapalveluihin voidaan sisällyttää mm. asiakkaan kotona tapahtuva pesuapu, ylläpitosiivous, lääkejako, lääkkeiden haku apteekista, reseptien uusiminen ja vanhojen lääkkeiden poisvienti, kauppa- ja asiointapu ja viriketoiminta.

Hinta

34,50€/h (alv.0%)  klo 9:00-18:00 välillä,  ei kilometrikorvausta

Meillä käy myös palvelusetelit.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Terveyspankilta saat ammattitaitoista hoitoa myös kotiisi.

Kotikäynteihin sisältyvät palvelut: jalkahoidot, fysioterapia, hieronta, personal trainer

Hinta: +10€ (ei koske PT-palvelua)

Varaa kotikäynti: soittamalla meille puh. 020 77108609 tai laita viestiä info@terveyspankki.fi